Suosituimmat artikkelimme

Belif Aqua Bomb Sleeping Mask koostumus iholla

Korealainen ihonhoitorutiini

Opi ihonhoitorutiini ja kuinka voit hyödyntää sitä jo pelkästään 3 vaiheella
Opas: korealaiset aurinkovoiteet

Opas: korealaiset aurinkovoiteet

Vastaukset mm. kysymyksiin mitä eroa on SPF ja PA merkinnöillä aurinkovoiteissa.
Some By Mi Yuja Niacin 30 Days Blemish Care Serum Mask naamio

K-beauty trendit 2024

Vuoden trendikkäimmät meikkilookit, ihonhoidon ainesosat, tuotteet ja brändit.

Artikkelit

Centella: Hanbang-ainesosa ihonhoidossa
Centella eli rohtosammakonputkiuute on ginsengin lisäksi toinen hanbang -kosmetiikan tunnetuimmista ainesosista. Lue lisää sen käytöstä ja ominaisuuksista ihonhoidossa.
Riisi: Hanbang-ainesosa ihonhoidossa
Riisin käyttö ihonhoidossa juontaa juurensa vuosituhansien taakse, ja se on säilyttänyt suosionsa ajan saatossa osana perinteistä hanbang ihonhoitoa sen monien iholle tarjoamien hyötyjen ansiosta.
Ginseng: Hanbang-ainesosa ihonhoidossa
Ginseng on noussut yhdeksi keskeisimmistä ainesosista perinteisessä korealaisessa Hanbang-ihonhoidossa. Lue miksi tämä tuhansia vuosia vanha juuri on erinomainen anti-age ainesosa sekä mahtava lisä ihonhoitorutiiniisi.
Mandariini: Hanbang-ainesosa ihonhoidossa
Tutustu mandariinin ainutlaatuisiin hyötyihin Hanbang -ihonhoidossa. Lue lisää mitä hyödyllisiä ominaisuuksilla mandariinilla on ja miten voit hyödyntää sen potentiaalia omassa ihonhoitorutiinissasi.
K-Beautyn salaisuudet: Miksi korealainen kosmetiikka on niin suosittua maailmanlaajuisesti?
Korealainen kosmetiikka on noussut maailmanlaajuiseksi ilmiöksi sen innovatiivisten tuotteiden ja tehokkaiden ainesosien ja koostumuksien ansiosta. Mutta miksi?
Vaurioitunut ihon suojakerros eli skin barrier - syyt, oireet ja hoito
Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää ihon suojamuurista: Vaurioituminen, oireet ja hoitoIhon suojakerroksen rooli ihon terveydelle...
Fermentoitu ihonhoito
Tunnet fermentointia varmasti paremmin osana ruoka-aineiden valmistus- ja säilöntäprosessia, mutta tiesitkö että fermentoinnilla on erinomaisia hyötyjä myös osana ihonhoitoa?
Hyaluronihappo ja muut kosteuttavat aktiiviaineet
Artikkelissa kerromme tiivistetysti mitä on hyaluronihappo ja mitkä ovat sen hyödyt ihonhoidossa. Onko hyalyronihapolla haittavaikutuksia ja saako sitä käyttää raskauden aikana?
C-vitamiini ihonhoidossa
C-vitamiini on yksi ihonhoidon tähtiainesosista ja jos tavoitteenasi on lisätä ihonhoitorutiiniisi vain yksi vaikuttava-aine esimerkiksi seerumin muodossa, on C-vitamiini siihen vahva suositus. Sillä on useita hyötyjä ihon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, esittelemme niitä tässä artikkelissa kattavammin. 
Retinoli ihonhoidossa
Retinoli on anti-age -tuotteiden supertähti, yksi lyömättömimmistä aktiiviainesosista ikääntymisen merkkien hoidossa sekä ennaltaehkäisyssä. Lisäksi siitä on valtavasti hyötyä esimerkiksi akneen taipuvan ihon hoidossa.
Etanamusiini ihonhoidossa
Mitä ihmettä etanamusiini on? Artikkelisarjamme ihonhoidon aktiiviainesosista, niiden hyödyistä ja yhdistelystä avaa lyhyesti ja ytimekkäästi korealaisen ihonhoidon käytetyimpien ainesosien toiminnallisuuksia.
Hanbang kosmetiikka artikkeli
Hanbang viittaa perinteiseen korealaiseen lääketieteeseen, jonka juuret ulottuvat tuhansien vuosien taakse Etelä-Koreassa. Hanbang -kosmetiikkatuotteissa käytetään luonnollisia ja perinteisiä ainesosia, kuten kasviuutteita, yrttejä ja juuria, jotka tunnetaan niiden hyödyllisistä ja jopa parantavista ominaisuuksista ihonhoidossa.