💖Varaston muutto aiheuttaa pientä viivästystä, toimitusaika 2-7 arkipäivää💖10 näytettä jokaiseen tilaukseen!💕

Maksutavat

Hyväksymme säännönmukaisesti seuraavat maksutavat: PayPal, luottokortti, Paytrail. Varaamme oikeuden olla hyväksymättä tiettyjä maksutapoja sekä vastaavasti hyväksyä maksuja vain tietyistä valtioista ja/tai kehottaa käyttämään toista maksutapaa. Jos maksat kortilla, varaamme oikeuden tehdä katevarauksen tilaushetkellä maksun turvaamiseksi. 

Paytrailin kautta saat käyttöön kaikki nämä maksutavat: 

1. Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki

2. Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto

3. Korttimaksaminen:
Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club
 
4. Mobiilimaksaminen: suosittu MobilePay
"Paytrail Oyj on suomalainen maksulaitos. Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, mikä edellyttää Paytrailta poikkeuksellisen vahvoja panostuksia turvallisuuteen.; Paytrail on ensimmäinen maksupalvelu, jolle on myönnetty turvallisen maksamisen Safe Pay -sertifikaatti. Safe Pay -leiman avulla kuluttaja näkee helposti, että maksaminen verkkokaupassa on turvallista."

Mikäli et maksa tilaustasi ajallaan, varaamme oikeuden veloittaa jokaisesta maksumuistutuksesta kiinteän viiden euron suuruisen myöhästymismaksun (korkolain mukaisen viivästyskoron lisäksi). Sinulla on mahdollisuus osoittaa, että todellinen vahinko on ollut tätä kiinteää maksua huomattavasti pienempi tai että vahinkoa ei ole syntynyt lainkaan.

Hyväksymällä nämä ehdot suostut siihen, että lähetämme sinulle laskut ja muut tositteet yksinomaan sähköisessä muodossa sähköpostiisi (muista tarkistaa roskaposti!)

Meillä voi aina laittaa viestiä, jos sinulla on kysyttävää maksutavoista, laskuista tai muusta tilaukseen liittyvästä.