Maksutavat

Löydät kaikki ajantasaiset maksutapamme kassalta. Hyväksymme säännönmukaisesti Paytrailin maksutavat, muun muassa verkkomaksamisen, pankkikortin, luottokortin, MobilePayn, Collector- ja Jousto -laskun sekä PayPalin.

Paytrailin kautta saat käyttöön kaikki nämä maksutavat: 

1. Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki

2. Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto

3. Korttimaksaminen:
Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club
 
4. Mobiilimaksaminen: MobilePay, GooglePay, ShopPay
Mikäli et maksa tilaustasi ajallaan, varaamme oikeuden veloittaa jokaisesta maksumuistutuksesta kiinteän viiden euron suuruisen myöhästymismaksun (korkolain mukaisen viivästyskoron lisäksi). Sinulla on mahdollisuus osoittaa, että todellinen vahinko on ollut tätä kiinteää maksua huomattavasti pienempi tai että vahinkoa ei ole syntynyt lainkaan.

Hyväksymällä nämä ehdot suostut siihen, että lähetämme sinulle laskut ja muut tositteet yksinomaan sähköisessä muodossa sähköpostiisi (muista tarkistaa roskaposti!).

Varaamme oikeuden olla hyväksymättä tiettyjä maksutapoja sekä vastaavasti hyväksyä maksuja vain tietyistä valtioista ja/tai kehottaa käyttämään toista maksutapaa. Jos maksat kortilla, varaamme oikeuden tehdä katevarauksen tilaushetkellä maksun turvaamiseksi. Maksu veloitetaan tililtäsi vasta, kun tuotteet lähetetään varastoltamme.

Mikäli sinulla on kysyttävää maksutavoista, laskuista tai muusta tilaukseen tai sen maksamiseen liittyvistä asioista, ota meihin yhteyttä!

"Paytrail Oyj on suomalainen maksulaitos. Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, mikä edellyttää Paytrailta poikkeuksellisen vahvoja panostuksia turvallisuuteen.; Paytrail on ensimmäinen maksupalvelu, jolle on myönnetty turvallisen maksamisen Safe Pay -sertifikaatti. Safe Pay -leiman avulla kuluttaja näkee helposti, että maksaminen verkkokaupassa on turvallista."