Suosituimmat artikkelimme

Belif Aqua Bomb Sleeping Mask koostumus iholla

Korealainen ihonhoitorutiini

Opi ihonhoitorutiini ja kuinka voit hyödyntää sitä jo pelkästään 3 vaiheella
Opas: korealaiset aurinkovoiteet

Opas: korealaiset aurinkovoiteet

Vastaukset mm. kysymyksiin mitä eroa on SPF ja PA merkinnöillä aurinkovoiteissa.
Some By Mi Yuja Niacin 30 Days Blemish Care Serum Mask naamio

K-beauty trendit 2024

Vuoden trendikkäimmät meikkilookit, ihonhoidon ainesosat, tuotteet ja brändit.

Artikkelit

Vinkit ihonhoitoon keväällä
Ihon tarpeet usein muuttuvat vuodenaikojen vaihtuessa. Koko ihonhoitorutiinia ei tarvitse uusia, mutta pieniä muutoksia on suositeltavaa tehdä. Nappaa tästä muutama vinkki ihonhoitoon keväällä!
Pimple patches and how to use them
Korealaisen kosmetiikan yksi tunnusomainen tuote ovat finnilaastarit eli pimple patches. Tutustu tarkemmin näihin käteviin hoitotuotteisiin, jotka tekevät näppylöiden hoidosta miellyttävämpää.
Tutoriaali: Trendikkäät korealaiset huulimeikit
Opi helposti ja nopeasti kaksi suurinta korealaista huulimeikkitrendiä: gradient ja cherry lips.
Opas: korealaiset aurinkovoiteet
Opi mitä tarkoittavat PA ja non-nano filter -merkinnät aurinkovoiteissa, mitä eroa fysikaalisella ja kemiallisella aurinkosuojalla on sekä täytyykö aurinkovoide pestä pois erityisellä puhdistusaineella.
Centella: Hanbang-ainesosa ihonhoidossa
Centella eli rohtosammakonputkiuute on ginsengin lisäksi toinen hanbang -kosmetiikan tunnetuimmista ainesosista. Lue lisää sen käytöstä ja ominaisuuksista ihonhoidossa.
Riisi: Hanbang-ainesosa ihonhoidossa
Riisin käyttö ihonhoidossa juontaa juurensa vuosituhansien taakse, ja se on säilyttänyt suosionsa ajan saatossa osana perinteistä hanbang ihonhoitoa sen monien iholle tarjoamien hyötyjen ansiosta.
Ginseng: Hanbang-ainesosa ihonhoidossa
Ginseng on noussut yhdeksi keskeisimmistä ainesosista perinteisessä korealaisessa Hanbang-ihonhoidossa. Lue miksi tämä tuhansia vuosia vanha juuri on erinomainen anti-age ainesosa sekä mahtava lisä ihonhoitorutiiniisi.
Mandariini: Hanbang-ainesosa ihonhoidossa
Tutustu mandariinin ainutlaatuisiin hyötyihin Hanbang -ihonhoidossa. Lue lisää mitä hyödyllisiä ominaisuuksilla mandariinilla on ja miten voit hyödyntää sen potentiaalia omassa ihonhoitorutiinissasi.
Kaikki aurinkovoiteista ja isoimmat aurinkovoidemyytit
Mitä tarkoittaa merkintä PA korealaisissa aurinkovoiteissa? Tarvitseeko aurinkorasvaa käyttää jos iho ei pala auringossa tai ihonsävy on tumma? Löydä vastaukset kysymyksiisi aurinkovoiteen oikeaoppisesta käytöstä sekä murramme yleisimpiä aurinkovoiteisiin liittyviä myyttejä.
Korealaiset kasvonaamiot: Valitse oikea naamio ihotyyppisi mukaan
Lyhyt opas eri ihotyypeille sopivien korealaisien kasvonaamioiden valintaan sekä ohjeet kangasnaamion oikeaoppiseen käyttöön.
K-Beautyn salaisuudet: Miksi korealainen kosmetiikka on niin suosittua maailmanlaajuisesti?
Korealainen kosmetiikka on noussut maailmanlaajuiseksi ilmiöksi sen innovatiivisten tuotteiden ja tehokkaiden ainesosien ja koostumuksien ansiosta. Mutta miksi?
10 Korealaisen kosmetiikan tuotetta, joita kannattaa kokeilla vuonna 2024
Korealainen kosmetiikka on tunnettu innovatiivisista koostumuksista ja tehokkaista ainesosista, jotka tarjoavat monipuolisia ratkaisuja ihonhoitoon ja...