Artikkelit

Parhaat vinkit ihon- ja hiuspohjan hoitoon talvella
Nov 27, 2023
Moni kärsii kuivasta tai ainakin kuivemmasta ihosta talvella, kun sääolosuhteet ovat hyvinkin äärimmäisiä pohjoisilla leveyspiireillä...
Hyaluronihappo ja muut kosteuttavat aktiiviaineet
Nov 01, 2023
Artikkelissa kerromme tiivistetysti mitä on hyaluronihappo ja mitkä ovat sen hyödyt ihonhoidossa. Onko hyalyronihapolla haittavaikutuksia ja saako sitä käyttää raskauden aikana?
Ihonhoito eri ikäisille
Oct 25, 2023
Artikkelissa käymme läpi ihonhoidon korealaisella kosmetiikalla lapsesta 70-vuotiaaksi saakka. Annamme muun muassa vinkkejä mitä tulee ottaa huomioon parikymppisen ihonhoitorutiinin rakentamisessa, sekä mitä well age aktiiviaineita ihonhoitorutiiniin kannattaa sisällyttää, kun ensimmäiset ikääntymisen merkit alkavat näkyä.
Eri ihotyyppien ja -ongelmien hoito korealaisella kosmetiikalla
Oct 16, 2023
Mistä tietää, millainen ihotyyppi minulla on ja miten se vaikuttaa ihonhoitotuotteiden valintaan? Tässä artikkelissa pyrimme antamaan yksinkertaisia ja helposti ymmärrettäviä ohjeita jokaisen ihotyypin hoitoon, sekä tietysti tuotesuosituksia.
Korealainen ja japanilainen ihonhoito, miten ne eroavat toisistaan?
Oct 10, 2023
Voisi kuvitella että aasialaiset ihonhoitorutiinit ja kosmetiikka olisi hyvin samankaltaista keskenään, mutta todellisuudessa ne eroavat toisistaan hyvinkin merkittävästi. Tunnet varmaankin jo korealaisen lasi-ihon ja sen tavoittelun, mutta tiedätkö millainen on japanilaisten mochi-iho?
Korealainen vai länsimainen kosmetiikka, mitä eroa niillä on?
Oct 06, 2023
Mitä eroa on korealaisella kosmetiikalla ja länsimaisella? Miksi kannattaa aloittaa korealainen kosmetiikka? Vastauksia näihin yleisimpiin kysymyksiin k-beautysta löydät tästä artikkelista.