Suosituimmat artikkelimme

Belif Aqua Bomb Sleeping Mask koostumus iholla

Korealainen ihonhoitorutiini

Opi ihonhoitorutiini ja kuinka voit hyödyntää sitä jo pelkästään 3 vaiheella
Opas: korealaiset aurinkovoiteet

Opas: korealaiset aurinkovoiteet

Vastaukset mm. kysymyksiin mitä eroa on SPF ja PA merkinnöillä aurinkovoiteissa.
Some By Mi Yuja Niacin 30 Days Blemish Care Serum Mask naamio

K-beauty trendit 2024

Vuoden trendikkäimmät meikkilookit, ihonhoidon ainesosat, tuotteet ja brändit.

Artikkelit

Centella: Hanbang-ainesosa ihonhoidossa
Centella eli rohtosammakonputkiuute on ginsengin lisäksi toinen hanbang -kosmetiikan tunnetuimmista ainesosista. Lue lisää sen käytöstä ja ominaisuuksista ihonhoidossa.
Riisi: Hanbang-ainesosa ihonhoidossa
Riisin käyttö ihonhoidossa juontaa juurensa vuosituhansien taakse, ja se on säilyttänyt suosionsa ajan saatossa osana perinteistä hanbang ihonhoitoa sen monien iholle tarjoamien hyötyjen ansiosta.
Ginseng: Hanbang-ainesosa ihonhoidossa
Ginseng on noussut yhdeksi keskeisimmistä ainesosista perinteisessä korealaisessa Hanbang-ihonhoidossa. Lue miksi tämä tuhansia vuosia vanha juuri on erinomainen anti-age ainesosa sekä mahtava lisä ihonhoitorutiiniisi.
Mandariini: Hanbang-ainesosa ihonhoidossa
Tutustu mandariinin ainutlaatuisiin hyötyihin Hanbang -ihonhoidossa. Lue lisää mitä hyödyllisiä ominaisuuksilla mandariinilla on ja miten voit hyödyntää sen potentiaalia omassa ihonhoitorutiinissasi.
Hanbang kosmetiikka artikkeli
Hanbang viittaa perinteiseen korealaiseen lääketieteeseen, jonka juuret ulottuvat tuhansien vuosien taakse Etelä-Koreassa. Hanbang -kosmetiikkatuotteissa käytetään luonnollisia ja perinteisiä ainesosia, kuten kasviuutteita, yrttejä ja juuria, jotka tunnetaan niiden hyödyllisistä ja jopa parantavista ominaisuuksista ihonhoidossa.