K-beauty meikin perusteet - näillä vinkeillä onnistut

Kuinka luoda tasainen, kuulas ja kaunis, mutta silti luonnollinen meikkipohja?

Pysyvän ja kauniin meikin pohjana on aina hyvä ihonhoitorutiini ja ihon valmistelu meikkiin. Korealaisella ihonhoitorutiinilla varmistat, että iho on varmasti hoidettu ja meikkipohja levittyy sille kauniisti.

Pohjustustuote

Korealaiset naiset rakastavat hehkuvaa ihoa, ja hyvän ihonhoitorutiinin ohella sen saavuttamiseksi kannattaa suosia hehkua tuovia pohjustustuotteita.

Todellinen kulttiklassikko on Laneige Głowy Makeup Serum pohjustus-seerumi, joka kosteuttaa, silottaa ihon pintaa ja pidentää meikin kestoa

K-beauty pohjustus-seerumi luonnollisen meikkipohjan luomiseksi

Meikkivoiteen levitys

Korealaisen kosmetiikan legendaariset cushion -meikkivoiteet ovat rantautuneet myös länsimaisten brändien valikoimiin, mutta korealaisten meikkien suosioon on syynsä. Suosittelemme kokeilemaan Amuse Dew Power Vegan Cushion tai About Tone Nothing But Nude Cushion -meikkivoidetta luonnollisen meikkipohjan aikaansaamiseksi.

Aloita meikkivoiteen levitys siveltimellä niistä kohdista, joissa on eniten peitettävää; esimerkiksi punoitusta. Tämän jälkeen taputtele meikkivoide saumattomaksi vielä meikkisienellä.

Lisää meikkivoidetta pienemmällä siveltimellä kohtiin, jotka tarvitsevat enemmän peittoa. Sekoita peitevoidetta meikkivoiteeseen, jotta sävyt sulautuvat täydellisesti toisiinsa.

Vaihtoehto meikkivoiteelle: Jos et halua käyttää meikkivoidetta tai haluat kevyemmän vaihtoehdon, joka on helppo ja nopea levittää sormin, testaa ihmeessä korealaisia BB-voiteita. Varsinkin jos sinulla on hyvin vaalea iho, ja länsimaisten brändien BB-voiteiden valikoimasta on vaikea löytää tarpeeksi vaaleaa sävyä, kannattaa kurkata esimerkiksi Klairs Illuminating Supple Blemish Cream tai Holika Holika Shimmering Petit BB Cream.

K-beauty BB-voiteet luonnollisen meikkipohjan luomiseksi

Puuteri

Levitä pieni määrä puuteria siveltimellä kiinnittämään meikki kulmakarvojen alta ja luomilta. Testaa läpinäkyvä About Tone Air Fit Powder, joka kiinnittää meikin silottaen ja tasoittaen samalla ihon tekstuuria.

K-beauty tarjoaa myös innovatiivisia puuterisävyjä erilaisiin iho-ongelmiin. Esimerkiksi punoituksesta kärsivälle iholle suosittelemme testiin Missha Airy Pot Pressed Powder (Mint) -kivipuuteria.

Luomiväri

Jos haluat erityisen kestävän lopputuloksen, levitä luomille ensin voidemaista luomiväriä ja sitten puuterimaista. Myös primeri parantaa luomivärin pysyvyyttä huimasti, suosittelemme testaamaan Bbian Last Eye Primeria!

Korealaiset meikkibrändit tarjoavat loistavan valikoiman sekä mitä näyttävämpiä glitter luomivärejä, myös paletteja luonnollisen arkimeikin luomiseen. Kurkkaa silmämeikkivalikoimamme täältä.

Korealaiset luomivärit onnistuneeseen meikkiin

Poskipuna ja korostusväri

Lisää poskipunaa kasvojen korkeimmille kohdille kirkastamaan ja elävöittämään ilmettä. Korostusväriä kannattaa lisätä niille kohdille, joihin valo kasvoissa ensimmäisenä ja voimakkaimmin osuu; kulmaluulle, poskipäille ja nenänvarteen.

Poskipunia löytyy valikoimastamme jokaiseen makuun, mutta suosittelemme kurkkaamaan About Tone Fluffy Air Blusher nestemäisen poskipunan, joka jättää kauniin samettisen lopputuloksen ja siitä löytyy monta ihanaa sävyä. 

 

Korealaiset poskipunat kauniin meikkipohjan luomiseksi

 

Parhaat tuotteet glass-skin meikin luomiseen

Kuulas lasi-iho luodaan ensisijaisesti hyvällä ihonhoitorutiinilla, mutta vaikutusta voi ja kannattaakin tehostaa meikin avulla.

Ensimmäisenä artikkelissa mainittu Laneige on erinomainen pohjustustuote myös glass skin -efektin luomiseksi. Sitä kannattaa seurata kevyellä BB-voiteella, joka tuo lisää hehkua kasvoille, esimerkiksi Holika Holika Bare Dew Tone Up Cream - Glow. Enemmän peittävyyttä kaipaavalle suosittelemme testiin Missha Glow Cushion -meikkivoidetta.

Mikäli ihosi kaipaa puuteria viimeistelyyn tai haluat varmistaa, että meikki pysyy paikoillaan mahdollisimman pitkään, Tonymoly My Luminous Perfume Glow Powder hohdepuuteri kiinnittää meikin ja antaa iholle kaunista hehkua.

Missha Glow Cushion meikkivoide glass skin meikin luomiseen