Tutoriaali: Trendikkäät korealaiset huulimeikit

Korealainen meikki on tunnettu pehmeydestä, hempeistä sävyistä ja nuorekkaasta hehkusta. Kaksi tämän hetken isointa korealaista huulimeikkitrendiä ovat ehdottomasti niin kutsuttu Gradient ja Cherry Lips -meikki. Näiden luominen ei ole lainkaan vaikeaa, nappaa helpot vinkit ja tuotesuositukset alta!

 

Gradient huulimeikki

Yksi suosituimmista korealaisista meikkityyleistä on gradient-huulimeikki, joka luo pehmeän ja luonnollisen liukuvärin huulillesi. Tämä saa huulet näyttämään pehmeiltä ja täyteläisemmiltä. Voit myös leikitellä eri väriyhdistelmillä!

Romand Blur Fudge Tint malli 05 Bibi Candy


Valmistele huulet

Ensimmäinen askel on varmistaa, että huulesi ovat kosteutetut ja pehmeät. Tarvittaessa kuori huulet ensin, jonka jälkeen levitä huulirasvaa tai huulinaamiota ja anna sen imeytyä hetken ajan. Taputtele tarvittaessa vielä ylimääräiset pois ennen meikin aloittamista.

 

Lisää huultenrajauskynää

Halutessasi aloita rajaamalla huulet kevyesti sopivalla sävyllä ja pehmennä rajaus sormenpäällä tai siveltimellä. Korealaisilla ei ole pääsääntöisesti juurikaan tapana käyttää rajauksia huulilla, mutta niiden avulla on helppo korostaa huulien muotoa haluamallaan tavalla.

[Unleashia] Oh! Happy Day Lip Pencil jättää jälkeensä pehmeän matan lopputuloksen.

 

Levitä huulipuna, -kiilto tai -sävyte

Valitse kaksi eri sävyistä huulipunaa, -sävytettä tai -kiiltoa makusi mukaan; yksi tummempi ja yksi vaaleampi. Aloita levittämällä vaaleampaa sävyä huulten ulkoreunoille. Voit käyttää sivellintä tai levittää tuotetta suoraan puikosta.

[Rom&nd] Blur Fudge Tint on erinomainen valinta, jos haluat luoda mattapintaisen tyylin, [Amuse] Dew Tint on palkittu asiakkaidemme kestosuosikki jolla saat kevyen, kiiltävän ja halutessasi myös luonnollisen lopputuloksen aikaan. [BBIA] Glow Lip Tint huulisävyte (alla kuvassa) levittyy erittäin sulavasti ja soveltuu erinomaisesti gradient lip -meikkiin!

 

Häivytä värit

Kun vaaleampi sävy on levitetty, ota tummempi sävy ja levitä sitä huulten keskelle. Käytä sormenpäitäsi tai pientä sivellintä häivyttääksesi vaaleampaa sävyä kohti huulten reunoja. Tämä luo pehmeän värieron ja liukuvärin (gradient) huulillesi.

 

Lisää kiiltoa

Jos haluat enemmän kiiltoa ja täyteläisyyttä huulillesi, voit lisätä vielä hieman kirkasta huulikiiltoa jo lisäämiesi sävyjen päälle. Kiilto auttaa korostamaan gradient-efektiä ja tekee huulista entistäkin houkuttelevammat.

Testaa [Rom&nd] Glasting Water Gloss sävyssä 00 Meteor Track.

 

 

[BBIA] Glow Lip Tint sävy yhdistelmät

Cherry Lips

Korealainen "kirsikkahuulet" voi viitata paitsi kosmeettisilla toimenpiteillä tavoiteltavaan huulten muotoon, mutta saman efektin voi luoda myös meikkaamalla. Cherry lips -meikkitrendi luo viehättävän, pehmeästi ylirajatun, raikkaan ja nuorekkaan ilmeen huulille, ja se on helppo luoda itsekin. Tässä helppo opas täydellisten kirsikkahuulten luomiseen!

 

Valmistele huulet

Ensimmäinen askel kohti kirsikkahuulia on varmistaa, että huulet ovat pehmeät ja kosteutetut. Käytä huulikuorintaa poistaaksesi kuolleet ihosolut ja levitä sitten kosteuttavaa huulirasvaa tai huulinaamiota. Taputtele tarvittaessa ylimääräiset pois vielä ennen meikin levitystä.

 

Rajaa huulet

Levitä huultenrajauskynää juuri huulten luonnollisen rajan yli ja pehmennä rajaa reilusti. Tavoite on ettei huulten raja ole selkeästi piirretty, vaan pehmeä ja utuinen. [Unleashia] Oh! Happy Day Lip Pencil on suunniteltu nimenomaan helposti häivytettäväksi ja soveltuu Cherry Lips -meikkiin täydellisesti.

[Unleashia] Oh! Happy Day Lip Pencil

 

Levitä huulipuna tai -sävyte

Valitse haluamasi huulisävyte tai huulipuna sävy. Levitä sävyä tasaisesti huulille, aloittaen huulten keskeltä ja liikkuen ulospäin. Pehmennä sävyä huulten reunoja kohti luodaksesi "blurratun" ilmeen.

[BBIA] Last Velvet Lip Tint toimii tähän erinomaisesti, samoin [Rom&nd] Zero Velvet Tint ja [Rom&nd] Zero Matte Lipstick (alla kuvassa).

 

Lisää halutessasi kiiltoa

Voit myös lisätä hieman huulikiiltoa vielä huulten keskelle antamaan lisähehkua ja volyymia.

Rom&nd Zero Matte Lipstick sävy 21 Smoked Beige huulilla

Lue lisää artikkeleitamme