Grunderna i K-beauty smink - dessa tips hjälper dig att lyckas

Hur skapar man en slät, slät och vacker, men ändå naturlig sminkbas?

Permanent och vacker makeup bygger alltid på en bra hudvårdsrutin och hudförberedelse för makeup. Med en koreansk hudvårdsrutin du ser till att huden definitivt tas om hand och att sminkbasen breder ut sig vackert på den.

Grundningsprodukt

Koreanska kvinnor älskar glödande hud, och förutom en bra hudvårdsrutin bör du föredra glödframkallande primers för att uppnå det.

En riktig kultklassiker är Laneige Glowy Makeup Serum priming serum som återfuktar, jämnar ut hudens yta och förlänger makeupens varaktighet

K-beauty pohjustus-seerumi luonnollisen meikkipohjan luomiseksi

Applicera foundation

De legendariska cushion-foundations för koreansk kosmetik har också hamnat i urvalet av västerländska märken, men det finns en anledning till populariteten för koreanska smink. Vi rekommenderar att du provar det Amuse Dew Power Vegan Cushion detta About Tone Nothing But Nude Cushion -foundation för att skapa en naturlig sminkbas.

Börja applicera foundationen med en borste på de områden där det är mest täckning; till exempel rodnad. Efter det, dutta in foundationen i ett sömlöst mönster med en sminksvamp.

Använd en mindre borste för att lägga till foundation till områden som behöver mer täckning. Blanda concealern med foundationen så att nyanserna smälter in perfekt i varandra.

Alternativ till foundation: Om du inte vill använda foundation eller vill ha ett lättare alternativ som är lätt och snabbt att applicera med fingrarna, prova koreanska BB-krämer. Speciellt om du har väldigt ljus hy, och det är svårt att hitta en tillräckligt ljus nyans i utbudet av BB-krämer från västerländska märken, bör du leta t.ex. Klairs Illuminating Supple Blemish Cream eller Holika Holika Shimmering Petit BB Cream.

K-beauty BB-voiteet luonnollisen meikkipohjan luomiseksi

Pulver

Applicera en liten mängd puder med en borste för att sätta sminket under ögonbrynen och på locken. Testa transparent About Tone Air Fit Powder, som fixar makeup samtidigt som den jämnar ut och jämnar ut hudens struktur.

K-beauty erbjuder även innovativa pudernyanser för olika hudproblem. Vi rekommenderar till exempel ett test för hud som lider av rodnad Missha Airy Pot Pressed Powder (Mint) - stenpulver.

Ögonskugga

Vill du ha ett särskilt långvarigt resultat, applicera först en krämögonskugga på locken, sedan en puderögonskugga. Primern förbättrar även ögonskuggans uthållighet enormt, vi rekommenderar att du provar den Bbia Last Eye Primer!

Koreanska sminkmärken erbjuder ett stort urval och de mest spektakulära glitterögonskuggorna, samt paletter för att skapa naturlig vardagssmink. Ta en titt på vårt urval av ögonmakeup härifrån.

Korealaiset luomivärit onnistuneeseen meikkiin

Blush och highlighter

Lägg till rouge på de högsta punkterna i ansiktet för att ljusa upp och liva upp utseendet. Highlighter bör läggas till de ställen där ljuset träffar ansiktet först och starkast; på brynbenet, kindbenen och näsryggen.

Vi har kindbullar för alla smaker i vårt utbud, men vi rekommenderar att ta en titt About Tone Fluffy Air Blusher en flytande rouge som lämnar en vacker sammetslen finish och finns i många härliga nyanser. 

 

Korealaiset poskipunat kauniin meikkipohjan luomiseksi

 

De bästa produkterna för att skapa glas-hud makeup

Glashud skapas i första hand med bra med en hudvårdsrutin, men effekten kan och bör förstärkas med smink.

Laneige, som nämns först i artikeln, är en utmärkt grundprodukt även för att skapa glashudseffekten. Den bör följas upp med en lätt BB-kräm, som till exempel ger mer lyster till ansiktet Holika Holika Bare Dew Tone Up Cream - Glow. För den som behöver mer täckning rekommenderar vi testet Missha Glow Cushion - foundation.

Om din hud behöver ett avslutande puder eller om du vill se till att din make-up sitter kvar så länge som möjligt, Tonymoly My Luminous Parfum Glow Powder skimmerpudret fixar sminket och ger huden en vacker lyster.

Missha Glow Cushion meikkivoide glass skin meikin luomiseen