Betalningsmetoder

 

Du hittar alla våra uppdaterade betalningsmetoder i kassan. Vi accepterar regelbundet Paytrails betalningsmetoder, inklusive onlinebetalning, bankkort, kreditkort, MobilePay, Collector och Jousto-faktura samt PayPal.

 

 

Bankavgifter

 
Nordea, OP, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, POP Bank, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-Bank
 

Kortbetalning

Visa, Visa Electron, Visa Dankort, Mastercard, American Express, Eurocard och Diners Club
 

Faktura- och avbetalningstjänster

Klarna Pay now, Klarna Pay later (Klarna endast tillgänglig i Finland)
Paytrail: OP Faktura, Walley
 

Mobilbetalning

 
MobilePay (tillgänglig grundlig Paytrail), GooglePay, ShopPay, Pivo och Siirto via Paytrail
 
 
Om du inte betalar din beställning i tid förbehåller vi oss rätten att ta ut en fast förseningsavgift på fem euro för varje betalningspåminnelse (utöver dröjsmålsränta enligt räntelagen). Du har möjlighet att bevisa att den faktiska skadan har varit betydligt lägre än denna fasta betalning eller att ingen skada har inträffat alls.
 

Genom att acceptera dessa villkor godkänner du att vi skickar dig fakturor och andra kvitton enbart i elektronisk form till din e-post (kom ihåg att kontrollera din skräppost!).

Vi förbehåller oss rätten att inte acceptera vissa betalningsmetoder och följaktligen att endast acceptera betalningar från vissa länder och/eller rekommendera att använda en annan betalningsmetod. Om du betalar med kort förbehåller vi oss rätten att göra en marginalreservation vid beställningstillfället för att säkra betalningen. Betalningen kommer först att debiteras från ditt konto när produkterna skickas från vårt lager.

Om du har några frågor om betalningsmetoder, fakturor eller andra frågor som rör beställningen eller dess betalning, vänligen kontakta oss!

"Paytrail Oyj är ett finskt betalningsinstitut. Paytrail Oyj har en betalningsinstitutslicens beviljad av Finansinspektionen, vilket kräver att Paytrail gör exceptionellt starka investeringar i säkerhet.; Paytrail är den första betaltjänsten som har beviljats säker betalning Säker betalning -certifikat. Med Safe Pay-stämpeln kan konsumenten enkelt se att det är säkert att betala i webbutiken."