Om oss

Välkommen till Yeppo & Soonsoos värld - hjärtat av Baestyle Oy, som slår för koreansk kosmetika och kultur. Sedan 2018 har vi agerat trendsättare genom att föra de bästa skönhetstrenderna och kulturpärlorna från Korea till Finland och hela Europa. Vårt företags uppdrag är att främja innovationer och livsstil för koreansk skönhet, samtidigt som vi stödjer anpassningen av våra varumärken till lokala kunders behov.

 

Genom vårt varumärke Yeppo & Soonsoo verkar vi både i vår webbutik och i våra fysiska butiker över hela Finland och nu har vi utökat vår verksamhet till Stockholm också. Vårt logistikcenter ligger i Vanda, vilket möjliggör snabba och effektiva leveranser till våra kunder.
 

2023 fick vi det finska webbutikcertifikatet. 

suomalainen kosmetiikan verkkokauppa

 
 

 

Historia

 
Historien om Yeppo & Soonsoo började 2013, när vi öppnade vår första K-beauty-butik, som var inspirerad av koreansk kultur och passion för vacker hud. Sedan starten har Yeppo varit en plats där våra kunder kan uppleva den autentiska sydkoreanska atmosfären. Koreansk musik spelas i våra butiker, autentiska dofter svävar i luften och våra hyllor och onlinebutik har alltid de nyaste, trendigaste och bästa k-beauty-produkterna.
 

 

Värderingar

 
Vårt företags filosofi bygger på tillgänglighet, öppenhet och tillförlitlighet värden. Vi följer dessa principer i alla våra dagliga aktiviteter, och vi erbjuder de trendigaste koreanska märkena både i våra butiker och i vår onlinebutik.
 

 

Märken

I vårt urval hittar du de bästa märkena av koreanska kosmetika, som BBIA, Anua, Ariul, Acropass, Amuse, Axis-Y, About Tone, Cosnori, Unleashia, Cell Fusion C, SKIN1004, Beauty of Joseon, Round Lab, Ma:nyo Factory, Abib coh så vidare. Vårt mål är att uppfylla våra kunders många önskemål med vårt noggrant utvalda produktutbud.

 

 

Välkommen att uppleva det bästa av koreansk skönhet och kultur med oss - på Yeppo & Soonsoo, där varje produkt berättar en historia och varje kundupplevelse är en resa mot en ny dimension av skönhet.