Liity Yeppon kanta-asiakkaaksi

Lojalitetsprogram

Bli medlem i Yeppo & Soonsoos lojalitetsprogram och samla frimärken från dina köp som du kan använda för att tjäna stora förmåner!

Yeppos lojalitetsprogram fungerar genom ReceiptHero-applikationen och efter att du gått med ackumuleras dina köp och stämplar automatiskt på ditt lojalitetskonto, så du behöver inte oroa dig för något annat än att dra nytta av förmånerna .

Frimärken samlas in från alla köp online och i butik, för närvarande exklusive Uleåborg Godies x Yeppo & Soonsoo och Sverige's butiker. Förmånerna kan för närvarande användas i våra butiker i Finland (exkl. Uleåborg), nyttjande av förmåner i webbutiken kommer att bli möjlig under innevarande år.

Kom ihåg att använda poängen i det gamla lojalitetsprogrammet senast den 31.7.!

Från och med början av augusti går vi över till att endast använda vårt lojalitetsprogram ReceiptHero i webbutiken, vilket innebär att det gamla lojalitetsprogrammet tas bort.

Så om du har outnyttjade poäng eller förmåner, kom ihåg att använda dem i slutet av juli, eftersom de gamla poängen inte kommer att överföras till ReceiptHero!

Läs mer om ReceitpHero och ändringarna av lojalitetsprogrammet nedan.

Implementering av lojalitetsprogrammet i ReceiptHero-applikationen

Om du inte har ett ReceiptHero-medlemskap ännu, följ instruktionerna nedan och aktivera applikationen, så att du kan dra nytta av Yeppos lojalitetsprogram direkt! Installationen tar bara ett par minuter.

Ladda ner ReceiptHero-appen till din telefon. Du kommer att hitta det för iPhone blandad För Android. Lojalitetsprogrammet kan endast användas via appen. 

Ladda ner ReceiptHero för iPhone här

Ladda ner ReceiptHero för Android här

Identifiering mellan Yeppos webbutik och ReceiptHero sker med en e-postadress. Använd därför samma e-postadress som du använde för att registrera dig för ReceiptHero-applikationen för dina köp i Yeppos onlinebutik.

Registrera dig för tjänsten och lägg till dina betalkort som du använder vid köp. Du kan lägga till fler kort på ditt konto.

Efter registrering av betalkortet kommer vårt kassaregister att känna igen ditt betalkort automatiskt, och du får kupongstämplar och kvitton på ditt ReceiptHero kundkonto direkt.

Dina kortuppgifter förblir hemliga, inklusive från oss.

Hitta Yeppo & Soonsoo under BUTIKER antingen med hjälp av GPS eller manuell sökning.

Följa Yeppo.

För tillfället fungerar lojalitet bara i butiker i Finland (ex. Uleåborg) och webbutik, inte i butiker i Sverige.

När du går med i Yeppos lojalitetssystem för första gången får du en rabattkupong på -25 %, som du kan använda för ett köp med normala priser i vår butik .

För varje köp värt 30 euro får du en stämpel på Yeppos stämpelkort för ReceiptHero-applikationen. Vid köp över 60 euro får du 2 st stämplar m.m.

Efter att ha samlat 10 st frimärken får du -30% rabatt på ett ordinarie prisköp i vår butik.

Fler stämpelkort hittar du i applikationen.

Tills vidare är det möjligt att använda de förmåner som intjänats med stämpelkort endast i våra butiker.

Att använda förmåner som samlats in med stämpelkort är för närvarande endast möjligt i Yeppo & Soonsoon-butiker i Finland (exkl. Godies x Yeppo i Uleåborg).

Användningen av förmåner i webbutiken kommer att bli möjlig under innevarande år.

Vanliga frågor om lojalitetsprogrammet

Om du har gått med i ReceiptHero-applikationen som stamkund enligt instruktionerna eller redan varit stamkund genom ReceiptHero före januari 2024, men nätbutikens köp eller ackumulerade stämplar inte visas i ReceiptHero, vänligen kontakta ReceiptHero:s support på support@receipthero.io .

När du går med som stamkund får du direkt -25% rabatt att använda på ditt normalprisköp i vår butik!

Dessutom samlar du med lojalitetsprogrammet stämplar till dig själv genom utmaningar som du när du samlar alla får en fördel att använda för ditt köp i butiken ( Finland, ex. Uleåborg).

Nej, lojalitet är endast tillgänglig via telefonappen ReceiptHero.

Med ReceiptHero strävar vi efter att skydda din integritet, eftersom du inte längre behöver berätta ditt namn eller din e-postadress i butiken, och dina transaktioner blir mycket snabbare och smidigare. Ditt betalkort och vårt smarta kassaprogram sköter jobbet så att all information överförs direkt från oss till ditt kundkonto på ett ögonblick och du inte behöver ett separat papperskvitto, så tillsammans kan vi spara papper och natur!

För tillfället fungerar lojalitet bara i finska butiker (ex. Uleåborg) och nätbutiken, intei butiker i Sverige.

Tills Yeppo & Soonsoo hittas i din närmaste stad (och vi får igång lojalitetssystemet där) kan du fortfarande göra utmärkta och prisvärda köp i Yeppos webbutik.

Vi anordnar ofta olika reklamkampanjer och evenemang i vår webbutik. Så följ oss på våra sociala mediekanaler och prenumerera på nyhetsbrevet (du hittar prenumerationsformuläret längst ner på sidan), så får du exklusiva förmåner och bli den första att veta om de bästa erbjudandena!

När du har aktiverat ReceiptHero och följt Yeppo&Soonsoo-butiken i applikationen hittar du dina giltiga rabattkuponger och de som gäller vid varje given tidpunkt utmaningar.

Utmaningen innebär olika sätt att samla frimärken i Yeppos butiker. Till exempel, efter att ha samlat in 10 stämplar med dina inköp i stämpelkortsutmaningen får du en 30 % rabattkod att använda i Yeppo-butiken.

Varje utmaning har en förklaring om hur man samlar stämplar från varje utmaning. Till exempel i stämpelkortsutmaningen får du en stämpel varje gång du handlar i butiken för minst 30 euro. Det vill säga ett köp på 30 € = 1 stämpel. Ett köp på €60 eller två separata €30-köp = 2 stämplar och så vidare. Köp måste göras med ett betalkort sparat i ReceiptHero, och i webbutiken med samma e-postadress som den som användes för att gå med i ReceiptHero, så att de sparas på ditt lojalitetskonto.

Syftet med ReceiptHero är att påskynda dina transaktioner i vår butik och säkra en säker användning av dina uppgifter, varför vi inte längre behandlar dina kunduppgifter på något sätt i butiken och därmed inte kan lägga till poäng manuellt.

Därför samlas inga poäng om du betalar för ditt köp kontant.

Vi samarbetar med ett finskt innovationsföretag, vars ReceiptHero- applikation låter dig få alla dina Yeppo-kvitton direkt till din telefon, så att du kan kontrollera vilken produkt du har köpt och när, samt samla olika frimärken och få fantastiska rabatter och erbjudanden med dem !

Från menyn på sidan av sajten kan du välja den produkt eller rabatt du vill byta poäng mot.

När poängen är utbytta ser du en rabattkod som du kan ange i kassan (ej i kommentarsfältet).

Kom ihåg att använda de gamla poängen senast 31/7 2024!

Webbutikens lojalitetsprogram förnyas

Vi kommer successivt att kombinera Yeppo & Soonsoos lojalitetsprogram mellan webbutiken och butikerna under 2024! Lojalitetsprogrammet som används i våra butiker, som fungerar genom applikationen ReceiptHero, kommer successivt att introduceras även i webbutiken.

Fram tills nu har vår webbutik använt ett annat lojalitetsprogram, med vilket våra registrerade kunder har kunnat samla poäng på olika sätt och använda dem som rabatter vid köp på nätet. Våra butiker, å andra sidan, har använt vårt lojalitetsprogram genom applikationen ReceiptHero, där kunden får en rabattkupong vid ett köp. Efter detta kan förmåner ackumuleras inte bara baserat på köpbeloppet, utan också i form av olika utmaningar. Vi går nu gradvis över till att använda ReceiptHero lojalitetsprogram i onlinebutiken, så alla dina Yeppo-köp kommer att samlas på ditt konto, oavsett om köpet gjordes i vår butik eller online.

För närvarande är dock fördelarna som samlats i ReceiptHero möjliga att andvända endast i Yeppo & Soonsoo-butiker (exkl. Godies x Yeppo i Oulun och Gallerian butiker i Stockholm).

Det kommer att vara möjligt att använda förmånerna i webbutiken under 2024.

Byte av lojalitetsprogram

Från 19.1.2024 samlas även kvitton och stämplar för kunder registrerade som Yeppo lojala kunder i ReceiptHero från onlineköp på lojala kundkontot i ReceiptHero-applikationen.

Så om du redan är en vanlig kund hos Yeppo i butiken behöver du inte nödvändigtvis göra någonting, men dina onlineköp kommer nu också automatiskt att samla stämplar!

Identifiering sker mellan yeppo.fi / yepposoonsoo.com onlinebutik och ReceiptHero med en e-postadress. För dina köp i Yeppos onlinebutik, använd därför samma e-postadress som du använde för att registrera dig för ReceiptHero-applikationen.

Den 19 mars 2024 slutar ackumuleringen av poäng för onlinebutikens gamla lojalitetsprogram.

Från och med nu är det bara möjligt att samla fördelar med köp genom applikationen ReceiptHero.

31.7.2024 perioden för användning av poängen i det gamla lojalitetsprogrammet i onlinebutiken slutar.

Vänligen använd alla dina poäng fram till nu, eftersom det inte längre är möjligt att använda poängen som samlats efter detta. Samlade poäng överförs inte till ReceiptHero-kontot, utan alla poäng måste användas i webbutiken senast detta datum.

Användning av poäng:
Från "Belöningar" menyn till höger på skärmen kan du välja den produkt eller rabatt du vill byta poäng mot. När poängen är utbytta ser du en rabattkod som du kan ange i kassan (ej i kommentarsfältet).

Vi genomför förändringen gradvis. Tjäna poäng från det gamla lojalitetssystemet i vår onlinebutik används fortfarande fram till 19 mars 2024. Efter detta samlar inte köp som görs via webbutiken eller till exempel beställning av ett nyhetsbrev längre nya poäng.

Insamlade poäng kan fortfarande användas i webbutiken till 31.7.2024. Efter detta kan poängen inte längre användas och programmet kommer att avaktiveras. Poäng från det gamla lojalitetsprogrammet överförs inte till ReceiptHero. Så använd de poäng du har samlat på dig då!