Artiklar

 • Aktiva ingredienser och deras fördelar i hudvård: Vitamin C

  C-vitamin är en av stjärningredienserna inom hudvård och om ditt mål är att bara lägga till en aktiv ingrediens i din hudvårdsrutin, till exempel i form av ett serum, är C-vitamin en stark rekommendation för det. Det har flera fördelar för hudens övergripande välbefinnande, vi presenterar dem mer omfattande i den här artikeln.
 • Aktiva ingredienser och deras fördelar inom hudvård: retinol

  Retinol är superstjärnan för anti-aging produkter, en av de mest oslagbara aktiva ingredienserna i behandlingen och förebyggandet av tecken på åldrande. Dessutom är den enormt användbar, till exempel vid behandling av aknebenägen hud. 

  Läs artikeln om fördelarna med retinol i hudvård, hur retinol används, vem det är lämpligt för och vilka andra aktiva ingredienser det kan eller inte kan kombineras med.

 • Aktiva ingredienser och deras fördelar i hudvård: snigel musin

  Vad är snigelmucin? Vår serie artiklar om aktiva ingredienser i hudvård, deras fördelar och kombinationer öppnar kort och koncist upp funktionaliteterna hos de mest använda ingredienserna i koreansk hudvård.
 • K-beauty makeup - dessa tips hjälper dig att lyckas

  Vilka är de bästa produkterna för att skapa en naturlig glödande K-beauty makeup? Hur skapar man en slät, slät och vacker, men ändå naturlig sminkbas?
 • Koreansk hudvårdsrutin från 3 steg till 10 steg

  Koreansk 10-stegs hudvårdsrutin, vad betyder det egentligen? Och vad är 7-hudsmetoden? Läs mer i vår artikel, där vi förklarar stegen för koreansk hudvård och de mest kända termerna.

  Vi ger även produkttips för att bygga en enkel koreansk hudvårdsrutin för olika hudtyper om du inte vet var du ska börja!

 • Hanbang och traditionell koreansk hudvård

  Vad är Hanbang kosmetik?

  Hanbang hänvisar till traditionell koreansk medicin med rötter som går tillbaka tusentals år i Sydkorea.

  Hanbang kosmetiska produkter använder naturliga och traditionella ingredienser, såsom växtextrakt, örter och rötter, som är kända för sina välgörande och till och med helande egenskaper inom hudvård.

  I den här artikeln presenterar vi de vanligaste stjärnorna inom Hanbang-kosmetik, inklusive ginseng, centella och körsbärsextrakt.