Våra mest populära artiklar

Belif Aqua Bomb Sleeping Mask koostumus iholla

Koreansk hudvårdsrutin

Lär dig hudvårdsrutinen och hur du kan dra nytta av den i bara 3 steg
Guide: Koreanska solskyddsmedel

Guide: Koreanska solskyddsmedel

Svarar t.ex. på frågorna vad är skillnaden mellan SPF- och PA-markeringarna på solkrämer.
Some By Mi Yuja Niacin 30 Days Blemish Care Serum Mask naamio

K-beauty trender 2024

Årets trendigaste makeuplooker, hudvårdsingredienser, produkter och varumärken.

Artiklar

Miten seerumia, ampullia ja hoitonestettä käytetään?
Om du vill få extra kraft ur din hudvårdsrutin är ett av de bästa tilläggsstegen att tillsätta en essence, serum eller ampull till den. I den här artikeln kommer vi att berätta skillnaden mellan dessa tre och hur du använder dem.
Yleiset iho-ongelmat ja niiden hoito: Akne
Akne är ett vanligt problem som vanligtvis börjar under puberteten, men det kan också dyka upp senare. Vad orsakar akne och vad hjälper det?
Vinkit ihonhoitoon keväällä
Hudens behov förändras ofta med årstidernas växling. Du behöver inte ändra hela din hudvårdsrutin, men det rekommenderas att göra små förändringar. Ta den här några tips för hudvård under våren!
Pimple patches and how to use them
En karakteristisk produkt av koreansk kosmetika är pimple patch. Ta en närmare titt på dessa praktiska vårdprodukter som gör behandling av finnar trevligare.
Tutoriaali: Trendikkäät korealaiset huulimeikit
Lär dig enkelt och snabbt de två största koreanska läppsminketrenderna: gradient och körsbärsläppar.
Opas: korealaiset aurinkovoiteet
Lär dig vad PA- och non-nano-filteretiketterna på solskyddsmedel betyder, vad är skillnaden mellan fysiska och kemiska solskyddsmedel och om solskyddet behöver tvättas bort med ett speciellt rengöringsmedel.
Centella: Hanbang-ainesosa ihonhoidossa
Centella är en annan av de mest kända ingredienserna i Hanbang-kosmetik. Läs mer om dess användning och egenskaper inom hudvård.
Riisi: Hanbang-ainesosa ihonhoidossa
Användningen av ris i hudvård går tusentals år tillbaka och har behållit sin popularitet över tid som en del av traditionell Hanbang-hudvård på grund av de många fördelar det erbjuder huden.
Ginseng: Hanbang-ainesosa ihonhoidossa
Ginseng har blivit en av de viktigaste ingredienserna i traditionell koreansk Hanbang hudvård. Läs varför denna tusenåriga rot är en utmärkt anti-aging ingrediens och ett bra komplement till din hudvårdsrutin.
Mandariini: Hanbang-ainesosa ihonhoidossa
Upptäck de unika fördelarna med mandarin i Hanbang hudvård. Läs mer om mandarins användbara egenskaper och hur du kan använda dess potential i din egen hudvårdsrutin.
Kaikki aurinkovoiteista ja isoimmat aurinkovoidemyytit
Vad betyder etiketten PA på koreanska solskyddsmedel? Är det nödvändigt att använda solkräm om huden inte bränner i solen eller om hudtonen är mörk? Hitta svaren på dina frågor om korrekt användning av solskyddsmedel, så kommer vi att avslöja de vanligaste myterna relaterade till solskydd.
Korealaiset kasvonaamiot: Valitse oikea naamio ihotyyppisi mukaan
En kort guide för att välja koreanska ansiktsmasker som passar olika hudtyper, samt instruktioner för korrekt användning av en tygmask.