Våra mest populära artiklar

Belif Aqua Bomb Sleeping Mask koostumus iholla

Koreansk hudvårdsrutin

Lär dig hudvårdsrutinen och hur du kan dra nytta av den i bara 3 steg
Guide: Koreanska solskyddsmedel

Guide: Koreanska solskyddsmedel

Svarar t.ex. på frågorna vad är skillnaden mellan SPF- och PA-markeringarna på solkrämer.
Some By Mi Yuja Niacin 30 Days Blemish Care Serum Mask naamio

K-beauty trender 2024

Årets trendigaste makeuplooker, hudvårdsingredienser, produkter och varumärken.

Artiklar

Centella: Hanbang-ainesosa ihonhoidossa
Centella är en annan av de mest kända ingredienserna i Hanbang-kosmetik. Läs mer om dess användning och egenskaper inom hudvård.
Riisi: Hanbang-ainesosa ihonhoidossa
Användningen av ris i hudvård går tusentals år tillbaka och har behållit sin popularitet över tid som en del av traditionell Hanbang-hudvård på grund av de många fördelar det erbjuder huden.
Ginseng: Hanbang-ainesosa ihonhoidossa
Ginseng har blivit en av de viktigaste ingredienserna i traditionell koreansk Hanbang hudvård. Läs varför denna tusenåriga rot är en utmärkt anti-aging ingrediens och ett bra komplement till din hudvårdsrutin.
Mandariini: Hanbang-ainesosa ihonhoidossa
Upptäck de unika fördelarna med mandarin i Hanbang hudvård. Läs mer om mandarins användbara egenskaper och hur du kan använda dess potential i din egen hudvårdsrutin.
K-Beautyn salaisuudet: Miksi korealainen kosmetiikka on niin suosittua maailmanlaajuisesti?
Koreansk kosmetia har blivit ett globalt fenomen tack vare deras innovativa produkter och effektiva ingredienser och formuleringar. Men varför?
Vaurioitunut ihon suojakerros eli skin barrier - syyt, oireet ja hoito
Allt du behöver veta om hudbarriären: Skador, symtom och behandling Den roll som hudens skyddande...
Fermentoitu ihonhoito
Du är säkert mer bekant med jäsning som en del av matberedningen och konserveringsprocessen, men visste du att jäsning också har utmärkta fördelar som en del av hudvård?
Hyaluronihappo ja muut kosteuttavat aktiiviaineet
I artikeln sammanfattar vi vad hyaluronsyra är och vad dess fördelar är inom hudvård. Har hyaluronsyra biverkningar och kan den användas under graviditeten?
C-vitamiini ihonhoidossa
C-vitamin är en av stjärningredienserna inom hudvård och om ditt mål är att bara lägga till en aktiv ingrediens i din hudvårdsrutin, till exempel i form av ett serum, är C-vitamin en stark rekommendation för det. Det har flera fördelar för hudens övergripande välbefinnande, vi presenterar dem mer omfattande i den här artikeln.
Retinoli ihonhoidossa
Retinol är superstjärnan inom anti-age-produkter,en av de mest oslagbara aktiva ingredienserna inom behandling och förebyggande tecken på åldrande. Dessutom är den enormt användbar, till exempel vid behandling av aknebenägen hud.
Etanamusiini ihonhoidossa
Vad är snigelmucin? Vår serie artiklar om aktiva ingredienser i hudvård, deras fördelar och kombinationer öppnar kort och koncist upp funktionaliteterna hos de mest använda ingredienserna i koreansk hudvård.
Hanbang kosmetiikka artikkeli
Hanbang hänvisar till traditionell koreansk medicin med rötter som går tillbaka tusentals år i Sydkorea. Hanbang kosmetiska produkter använder naturliga och traditionella ingredienser, såsom växtextrakt, örter och rötter, som är kända för sina välgörande och till och med helande egenskaper inom hudvård. I den här artikeln presenterar vi de vanligaste stjärnorna inom Hanbang-kosmetik, inklusive ginseng, centella och körsbärsextrakt.