10 Korealaisen kosmetiikan tuotetta, joita kannattaa kokeilla vuonna 2024

Korealainen kosmetiikka on tunnettu innovatiivisista koostumuksista ja tehokkaista ainesosista, jotka tarjoavat monipuolisia ratkaisuja ihonhoitoon ja meikkiin.

Esittelimme vuoden 2024 K-beauty trendit jo aiemmin, nyt nostamme esille muutamia yksittäisiä tuotteita, joiden suosion uskomme kasvavan tänä vuonna (entisestään).

[SKIN1004] Madagascar Centella Light Cleansing Oil

 

1. Laneige Cream Skin Cerapeptide™ Refiner

Laneigen Cream Skin Refiner on brändin palkitun kulttisuosikki kasvoveden uudistettu ja entistä kosteuttavampi versio. Tämä kasvovesi kosteuttaa intensiivisesti, vahvistaa ihon suojamuuria (skin barrier) ja edistää ihon joustavuutta. Sen kermainen koostumus auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon ja jättää ihon pehmeäksi ja kimmoisaksi.

2. Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Jos et vielä ole kokeillut tätä kulttisuosikkia, nyt on aika. Advanced Snail 96 Mucin Power Essence sisältää etanaseerumia, joka auttaa rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa. Lisäksi se auttaa vähentämään tulehduksia ja parantamaan ihon elastisuutta.

3. Etude Soon Jung pH 5.5 Relief Toner

Etuden SoonJung pH 5.5 Relief Toner on hellävarainen kasvovesi, joka sopii erityisesti herkälle iholle. Sen matala pH-arvo auttaa tasapainottamaan ihon pH:ta ja vähentämään ärsytystä sekä punoitusta. Kasvovesi rmyös suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä.

4. Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop

Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop on tehokas C-vitamiiniseerumi, joka auttaa kirkastamaan ja tasoittamaan ihon sävyä. Sen kevyt koostumus imeytyy nopeasti ihoon ja antaa sille hehkua ja elinvoimaa.

5. SKIN1004 Madagascar Centella Light Cleansing Oil

Kevyt ja raikas, rohtosammakonputkiuutetta ja ihoa ravitsevia ja kosteuttavia öljyjä sisältävän puhdistusöljyn pienet misellihiukkaset poistavat viimeisemmätkin meikin jäljet.

[Tocobo] Vita Glazed Lip Mask

  

6. Round Lab 1025 Dokdo Cleanser

Tämä ylellisen pehmeä puhdistusvaahto vie mennessään niin hienopölyn, epäpuhtaudet kuin meikinjäämätkin, jättämättä ihoa kiristävän kuivaksi. Tuotteessa on iholle ihanteellinen pH ja se sisältää mm. kosteuttavaa hyaluronihappoa.

7. Axis-Y Mugwort Pore Clarifying Wash Off Pack

Tämä savinaamio ei ole kuten muut. Naamio puhdistaa ihohuokoset, rauhoittaa tulehtunutta ja ärtynyttä ihoa sekä kuorii ihoa hellävaraisesti, mutta ei kuivu kasvoille kuten savinaamiot yleensä, vaan pysyy joustavana vaikutusajan loppuun asti.

8. Tocobo Vita Glazed Lip Mask

Yönaamio, huulirasva ja plumperi samassa. Tämä Tocobon huulinaamio on isossa nosteessa sosiaalisessa mediassa, ja veikkaammekin tästä muodostuvan vielä Laneigeakin suurempaa huulienhoitotuotehittiä (joka on myös edelleen aivan mahtava).

9. Abib Heartleaf Spot Pad

Ihana kasvovesilappu, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa välittömästi, jättäen sen raikkaaksi ja pehmeäksi. Kasvolapun kuvioitu puoli on hellävarainen ja turvallinen keino kuoria helposti ärtyvää ihoa.

10. Mixsoon bean essence

Tämä somessa trendaava essence sisältää runsaan määrän iholle välttämättömiä aminohappoja. Hoitonesteen sisältämät ainesosat vahvistavat ja ravitsevat kuivaa sekä elotonta ihoa, täyttävät ihon kosteusvarastot ja tasoittavat ihoa.

 

Round Lab Dokdo Cleanser

Lue lisää artikkeleitamme