Verkkokaupan kanta-asiakkuus ja pisteet

1. Kanta-asiakkaaksi liittyminen 

Voit helposti liittyä kanta-asiakkaaksi tekemällä tilin verkkokauppaamme. Muista aktivoida tili sähköpostiin tulleen linkin avulla. 

2. Pisteiden kertyminen

Kerrytät pisteitä jokaisesta verkkokaupan ostoksestasi automaattisesti. Jokaisesta käyttämästäsi eurosta saat 1 pisteen. 

Huom! Kivijalkakaupassa meillä on käytössä ainoastaan ReceiptHero -kanta-asiakkuus.  

3. Pisteiden käyttö   

Näytön vasemmalla puolella löytyvästä valikosta voi valita tuotteen tai alennuksen, johon haluat vaihtaa pisteet. Kun pisteet on vaihdettu, saat näkyviin alennuskoodin, jonka voit syöttää kassalla (ei kommenttikohtaan).

4. Pisteiden erääntyminen 

Kerryttämäsi pisteet eivät vanhene, mutta sillä palkintotuotteet vaihtuvat joka toinen kuukausi, suosittelemme lunastamaan haluamaasi tuotteesi/alennus heti, kun se on mahdollista. Mikäli et ehdi lunastamaan tuotetta, koodia ei voi enää käyttää. 

5. Arvostelut, Instagramin seuraaminen kerryttävät pisteitä

On monta tapaa, jolla voit tukea meitä. Arvostelujen kirjoittaminen ja Instagramin seuraaminen on yksi niistä. Samalla lisäät hyödyllistä tietoa, joka voi auttaa muita tekemään oikeita ostopäätöksiä ja autat muita löytämään Yeppoa, jotta tulevaisuudessa meillä on entistä enemmän valikoimaa ja vaihtoehtoja sinua ja muita asiakkaitamme varten.