Toimitus ja palautus

Toimitus

Emme peri toimituskuluja, kun tilauksesi vähimmäisarvo on yli 50 euroa. Alle 50 euron tilauksista tulee vain 4,99 euron toimitusmaksu. 

Pakkaamme tilauksesi rakkaudella ja lähetämme tuotteesi yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä. Teemme aina parhaamme, jotta sinun ei tarvitse odottaa lahjaasi itsellesi tai rakkaillesi yhtään sen kauempaa. Suomessa lähetykset ehtivät perille yleensä 5 arkipäivän sisällä tilauksesta ja joskus jopa seuraavana arkipäivänä.  Seurantakoodin tarkistat kätevästi Omaposti-sovelluksesta. 

Huomioi, että johtuen COVID-19:sta Postin palvelut voivat olla ruuhkautuneet, mistä johtuen toimituksessa voi kestää tavallista enemmän. 

Tarra-, sukka- koru- ja maskitilaukset toimitetaan usein XXS kokoisessa lähetyksessä, joka tulee suoraan kotiisi postiluukusta. Voit tarkistaa lähetyksesi myös postilaatikostasi. 

 

Palautus

Mikäli haluat palauttaa tilauksesi tai osan tilauksestasi, sinun täytyy ilmoittaa siitä meille 14 vuorokauden sisällä tilauksesi vastaanottamisesta. Voit tehdä tämän lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen info@yeppo.fi tai suoraan myymälästämme Yeppo/Soonsoo Mall of Triplassa. Vaihto ja palautus on mahdollista, kun tuote on avaamaton (kosmetiikkatuotteet ja meikit), käyttämätön ja ainoastaan sen alkuperäisessä pakkauksessa. Avattuja ja käytettyjä tuotteita ei voi palauttaa. 

Maksu palautuksesta on 4.99 euroa, silloin kun palautus suoritetaan Postitse. 

Kun olet ilmoittanut meille palautuksesta, tuotteet on toimitettava meille (Postille) 14 vuorokauden sisällä. Me lähetämme sinulle sähköpostia, kun olemme saaneet palautuksesi. Rahat palautetaan 7 päivän kuluessa siitä, kun olemme saaneet palautuksesi. 

Mikäli olet saanut viallisen tuotteen ilmoita siitä meille mahdollisimman pian sähköpostitse tai chatissamme. Viallisen tuotteen vaihto- ja palautus on sinulle ilmaista. Mikäli tarvitset apua tilauksen palauttamiseen, otathat yhteyttä asiakaspalveluumme chatin kautta.