💖Varaston muutto aiheuttaa pientä viivästystä, toimitusaika 2-7 arkipäivää💖10 näytettä jokaiseen tilaukseen!💕

Toimitus ja palautus/Delivery

TOIMITUS/DELIVERY 

 

SUOMI/FINLAND

Delivery to the nearest pick up point:

We don’t charge any delivery fees when the order is over 50€ (euro). On orders below 50 euro, we charge only 4.79€ - 4.99€ depending on the carrier.

Home Delivery:

Home delivery fee is 20,99€ - 21,99€ depending on the carrier and free for orders over 200€. 


We prepare and pack your order with utmost love and send the products usually on the next working day. We always do our best for you not to have to wait. In Finland, It takes usually a maximum of 5 weekdays for the order to arrive to you. In Uusimaa it might take 1-2 working days.

Currently you can choose out of three carriers to ship your order: 

Postnord: Tracking 

Posti: Tracking 

DB Schenker: Tracking 

 

TOIMITUS SUOMESSA

Toimitus pakettiautomaattiin tai Postiin:

Emme peri toimituskuluja, kun tilauksesi vähimmäisarvo on yli 50 euroa. Alle 50 euron tilauksista tulee vain 4,79€-4,99€ toimitusmaksu riippuen kuljetusyhtiöstä. 

Kotiinkuljetus:

Kotiinkuljetus on 10,99€-11,99€ riippuen kuljetusyhtiöstä ja ilmainen yli 200€ tilauksista. 

Pakkaamme tilauksesi rakkaudella ja lähetämme tuotteesi yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä. Teemme aina parhaamme, jotta sinun ei tarvitse odottaa lahjaasi itsellesi tai rakkaillesi yhtään sen kauempaa. Suomessa lähetykset ehtivät perille yleensä 5 arkipäivän sisällä tilauksesta ja joskus jopa seuraavana arkipäivänä. 

 

Postnord: Seuranta

Posti: Seuranta tai OmaPosti -sovellus

DB Schenker: Seuranta

 

Palautus Suomessa

Mikäli haluat palauttaa tilauksesi tai osan tilauksestasi, sinun täytyy ilmoittaa siitä meille 14 vuorokauden sisällä tilauksesi vastaanottamisesta. Voit tehdä tämän lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen info@yeppo.fi tai suoraan myymälästämme Yeppo/Soonsoo Mall of Triplassa. Vaihto ja palautus on mahdollista, kun tuote on avaamaton (kosmetiikkatuotteet ja meikit), käyttämätön ja ainoastaan sen alkuperäisessä pakkauksessa. Avattuja ja käytettyjä tuotteita ei voi palauttaa. 

​Valitettavasti hygieniasyistä koruja ei voi palauttaa. 

Maksu palautuksesta on 6,99€, silloin kun palautus tehdään lähettämällä tuote käyttäen jotakin kuljetusyhtiöistä esim Postia. Tämä maksu pidätetään palautuksesta, sillä maksamme sen myös Postille. 

Kun olet ilmoittanut meille palautuksesta, tuotteet on toimitettava meille (Postille) 14 vuorokauden sisällä. Me lähetämme sinulle sähköpostia, kun olemme saaneet palautuksesi. Rahat palautetaan 7 arkipäivän kuluessa siitä, kun olemme saaneet palautuksesi. 

 

Huomaa myös, että pisteillä lunastetut palkinnot kuten tuotteet, lahjakortit, alennuskoodit ja €-määräiset alennukset ei muuteta pisteiksi enää, vaan ne lasketaan käytetyiksi. 

Mikäli olet saanut viallisen tuotteen ilmoita siitä meille mahdollisimman pian sähköpostitse tai chatissamme. Viallisen tuotteen vaihto- ja palautus on sinulle ilmaista. Mikäli tarvitset apua tilauksen palauttamiseen, otathat yhteyttä asiakaspalveluumme chatin kautta. 

 

Noutamatta jäänyt lähetys  (ei koske Triplan noutotilauksia)

Mikäli olet unohtanut noutaa tilauksesi, tilaus on yritetty toimittaa väärään osoitteeseen (tilausvaiheessa ilmoitettu väärä osoite) tai puhelinnumero on ilmoitettu väärin, mistä johtuen saapumisviestiä ei ole tullut ja tilaus palautuu takaisin varastollemme, joudumme valitettavasti veloittamaan tilauksen toimitus- ja käsittelymaksun, joka on 6,99€. 

Palautus käsitellään seitsemän päivän sisällä tilauksen saapumisesta takaisin varastollemme. Huomaathan, että seurannassa näkyvä päivä ei ole sama päivä kuin päivä, kun me saamme tilauksesi takaisin, vaan päivä, kun noutopisteessä tilaus päätetään lähettää takaisin. Sen jälkeen kun olemme käsitelleet palautuksen, menee noin kaksi arkipäivää, että rahat saapuvat tilillesi. Saat aina ilmoituksen maksunvälittäjältä ja meiltä, että rahat on palautettu. 

Koska me emme saa mitään tulotietoja lähetyksen palautumisesta ja lähetys saattaa eksyä, olethan yhteydessä meihin aina, kun olet huomannut, että lähetys on palautunut tai on palautumassa takaisin. 

 

Huomaa myös, että pisteillä lunastetut palkinnot kuten tuotteet, lahjakortit, alennuskoodit ja €-määräiset alennukset ei muuteta pisteiksi enää, vaan ne lasketaan käytetyiksi. 

 

Olethan siis huolellinen, kun täytät tilauksesi tiedot sekä kun saat tilauksesi saapumisviestin. Huomaa, että Posti veloittaa erillisen maksun siitä, että säilytystä pidennetään. Haethan siis tilauksesi 7 päivän sisällä saapumisilmoituksesta

 

ESTONIA, LATVIA, LITHUANIA, SWEDEN, DENMARK, NORWAY, GERMANY, FRANCE, LUXEMBOURG, NETHERLANDS, BELGIUM, AUSTRIA, SPAIN 

Free delivery to local Postal office for orders over 60€. Delivery fee of 5,99€ when the order is below 60€. 

Free Home Delivery when the order is over 200€. For orders under 200€, the delivery fee is 21,99€.

We send you order primarily the same working day. You will get the tracking code within 24 hours of the beginning of shipping process. Please check your spam if you haven't got any emails from us. 

 

POLAND, CZECHIA, HUNGARY, SLOVENIA, SLOVAKIA, IRELAND, PORTUGAL, CROATIA, ITALY, GREAT BRITAIN

Free Home Delivery when the order is over 200€. For orders under 200€, the delivery fee is 21,99€.

 

 

REST OF THE WORLD

The delivery fee for all orders below 200€ is 21,99 €. For order over 200€, the delivery is free. 

 

Thank you so much for supporting us. We are trying our best to offer you the best service. If there is any service you couldn't find, please kindly reach us so we can do it better next time.