✨Ilmainen toimitus kun tilauksesi arvo on yli 50 euroa✨

Toimitus ja palautus/Delivery

DELIVERY

 

FINLAND

We don’t charge any delivery fees when the order is over 50 euro. On orders below 50 euro, we charge only 4.99 euro.
We prepare and pack your order with utmost love and send the products usually on the next weekday. We always do our best for you not to have to wait. In Finland, It takes usually a maximum of 5 weekdays for the order to arrive to you. Please note that the tracking code don't come separately and you can use Omaposti to check the shipping. 

SWEDEN, DENMARK, ESTONIA, FRANCE, SPAIN, GERMANY, PORTUGAL, AUSTRIA, CZECH REPUBLIC

 

Free delivery for orders over 150€, 13€ for orders below 150€. 

 

REST OF THE WORLD

The delivery fee for all orders below 200 €, is 21.99 €. 

 

Thank you so much for supporting us. We are trying our best to make offer you the best service. If there is any service you couldn't find, please kindly reach us so we can do it better next time. 

 

Please notice that due to COVID-19 the delivery through Posti might take longer than usually. 

 

 

 

 

Toimitus

Emme peri toimituskuluja, kun tilauksesi vähimmäisarvo on yli 50 euroa. Alle 50 euron tilauksista tulee vain 4,99 euron toimitusmaksu. 

Pakkaamme tilauksesi rakkaudella ja lähetämme tuotteesi yleensä jo tilausta seuraavana arkipäivänä. Teemme aina parhaamme, jotta sinun ei tarvitse odottaa lahjaasi itsellesi tai rakkaillesi yhtään sen kauempaa. Suomessa lähetykset ehtivät perille yleensä 5 arkipäivän sisällä tilauksesta ja joskus jopa seuraavana arkipäivänä.  Seurantakoodin tarkistat kätevästi Omaposti-sovelluksesta. 

Huomioi, että johtuen COVID-19:sta Postin palvelut voivat olla ruuhkautuneet, mistä johtuen toimituksessa voi kestää tavallista enemmän. 

Tarra-, sukka- koru- ja sheet maskitilaukset toimitetaan usein XXS kokoisessa lähetyksessä, joka tulee suoraan kotiisi postiluukusta. Voit siis tarkistaa lähetyksesi myös postilaatikostasi, joka löytyy usein rivitaloissa sekä omakotitaloissa. 

 

 

Palautus

Mikäli haluat palauttaa tilauksesi tai osan tilauksestasi, sinun täytyy ilmoittaa siitä meille 14 vuorokauden sisällä tilauksesi vastaanottamisesta. Voit tehdä tämän lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen info@yeppo.fi tai suoraan myymälästämme Yeppo/Soonsoo Mall of Triplassa. Vaihto ja palautus on mahdollista, kun tuote on avaamaton (kosmetiikkatuotteet ja meikit), käyttämätön ja ainoastaan sen alkuperäisessä pakkauksessa. Avattuja ja käytettyjä tuotteita ei voi palauttaa. 

Maksu palautuksesta on 4.99 euroa, silloin kun palautus suoritetaan Postitse. 

Kun olet ilmoittanut meille palautuksesta, tuotteet on toimitettava meille (Postille) 14 vuorokauden sisällä. Me lähetämme sinulle sähköpostia, kun olemme saaneet palautuksesi. Rahat palautetaan 7 päivän kuluessa siitä, kun olemme saaneet palautuksesi. 

Mikäli olet saanut viallisen tuotteen ilmoita siitä meille mahdollisimman pian sähköpostitse tai chatissamme. Viallisen tuotteen vaihto- ja palautus on sinulle ilmaista. Mikäli tarvitset apua tilauksen palauttamiseen, otathat yhteyttä asiakaspalveluumme chatin kautta. 

 

Noutamatta jäänyt lähetys 

Mikäli olet unohtanut noutaa tilaustasi, tilaus on yritetty toimittaa väärään osoitteeseen (tilausvaiheessa ilmoitettu väärä osoite) tai puhelinnumero on ilmoitettu väärin, mistä johtuen saapumisviestiä ei ole tullut ja tilaus palautuu takaisin varastollemme, joudumme valitettavasti veloittamaan tilauksen toimitusmaksun. Toimitusmaksu pidätetään sekä siinä tapauksessa, että päätät palauttaa tuotteen sekä jos haluat, että tämä lähetetään sinulle uudestaan, sillä myös Yeppo maksaa lähetyskulut tilauksellesi kahdesti. 

Olethan siis huolellinen, kun täytät tilauksesi tiedot sekä kun saat tilauksesi saapumisviestin.