Hwarang'

Hwarang’ eli koreaksi 화랑품 

Hwarangin koreankielinen nimi koostuu kahdesta sanasta; 화랑 (luetaan ”Hwarang”) ja 품 (luetaan ”poom”, joka tarkoittaa asiaa tai tavaraa/tuotetta), jolloin sanayhdistelmä tarkoittaa Hwarangin tuotetta 🏹 Samalla sana hwarangpoom kuulostaa samalta kuin korealainen sana hwajangpoom #화장품, joka puolestaan tarkoittaa kosmetiikkaa. Hwarang' brändin kutsumuksena on luoda kosmetiikkaa, joka tekee ihostasi vahvemman ja kauniimman. Aivan kuten liikunta vahvistaa kehoamme, myös laadukkaiden ihonhoitotuotteiden käyttö vahvistaa ja elävöittää ihoamme.

Historiaa

Kauan sitten, Etelä-Korean Silla -dynastiassa oli joukko kuninkaallisia ritareita nimeltä hwarang. He olivat paitsi äärimmäisen hyvin koulutettuja taistelijoita, hyväkuntoisia niin fyysisesti kuin henkisesti, myös hallitsivat useita erilaisia taitoja arvojensa turvaamiseksi, kuten ratsastus, meditaatio, tanssi ja jopa poolo.

Hwarang -sotureita kutsuttiin Kukkiviksi Ritareiksi (화 kukka ja 랑 joukot) heidän kauneutensa ja kehonsa hyvinvoinnille mistautumisensa vuoksi. Tämä oli seurausta aikansa young-yook-il-chi-sa-sang (영육일치사상) -ideologiasta; kauniissa vartalossa lepää kaunis sielu. Hwarang -sotilaat nauttivat toistuvista kylpyseremoniaista, joiden aikana he hellivät ihoaan perinteisillä hanbang uutteilla ja öljyillä luodakseen hehkuvan ja terveen ihon, joka kuvasti heidän sisäistä voimaansa.

Brändifilosofia

Hwarang' pyrkii tekemään meistä kaikista yhtä itsevarmoja kuin nimeään kantaneet soturit aikanaan, ja muistuttamaan päivittäin, kuinka vahvoja ja kauniita todella olemme. Hwarang' yhdistää parhaat esi-isiemme hanbang salaisuudet uusimpiin korealaisiin innovaatioihin, joilla saadaan aikaan tuotteita, jotka auttavat vahvistamaan ihoamme.

Tutustu Hwarang tuotteisiin