10 koreanska kosmetikprodukter att prova 2024

Koreansk kosmetik är kända för innovativa formuleringar och effektiva ingredienser som erbjuder mångsidiga lösningar för hudvård och makeup.

Vi presenterade år 2024 K-beauty trender redan tidigare, nu lyfter vi fram några enskilda produkter som vi tror kommer att växa i popularitet i år (ännu mer).

[SKIN1004] Madagascar Centella Light Cleansing Oil

 

1. Laneige Cream Skin Cerapeptide™ Refiner

Laneigen Cream Skin Refiner är en förnyad och ännu mer återfuktande version av märkets prisbelönta kultfavorit. Denna ansiktslotion återfuktar intensivt, stärker hudbarriären och främjar hudens elasticitet. Dess krämiga sammansättning hjälper till att upprätthålla hudens fuktbalans och lämnar huden mjuk och smidig.

2. Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Om du inte har provat denna kultfavorit än, är det dags nu. Advanced Snail 96 Mucin Power Essence innehåller snigel mucin som hjälper till att lugna och återfukta huden. Dessutom hjälper det till att minska inflammation och förbättra hudens elasticitet.

3. Etude Soon Jung pH 5.5 Relief Toner

Etudes SoonJung pH 5.5 Relief Toner är ett skonsamt ansiktsvatten som är speciellt lämpligt för känslig hud. Dess låga pH-värde hjälper till att balansera hudens pH och minska irritation och rodnad. Ansiktsvatten skyddar även huden från yttre stimuli.

4. Klairs färskpressad vitamindroppe

Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop är ett effektivt C-vitaminserum som hjälper till att ljusa upp och jämna ut hudtonen. Dess lätta sammansättning absorberas snabbt i huden och ger den lyster och vitalitet.

5. SKIN1004 Madagascar Centella Light Cleansing Oil

Lätt och fräsch, de små micellära partiklarna i rengöringsoljan som innehåller grodtubeextrakt och hudnärande och återfuktande oljor tar bort även de sista spåren av smink.

[Tocobo] Vita Glazed Lip Mask

  

6. Round Lab 1025 Dokdo Cleanser

Detta lyxigt mjuka rengöringsskum tar bort fint damm, orenheter och sminkrester med det, utan att lämna huden stram och torr. Produkten har ett idealiskt pH för huden och innehåller t.ex. fuktgivande hyaluronsyra.

7. Axis-Y Mugwort Pore Clarifying Wash Off Pack

Denna lermask är inte som andra. Masken rengör hudens porer, lugnar inflammerad och irriterad hud och exfolierar försiktigt huden, men torkar inte ut ansiktet som lermasker brukar göra, utan förblir flexibel till slutet av den effektiva perioden.

8. Tocobo Vita Glazed Lip Mask

Nattmask, läppbalsam och fylligare i ett. Den här Tocobo läppmasken är trendig på sociala medier, och vi slår vad om att den kommer att bli en ännu större produkthit för läppvårdsprodukter än Laneige (som också fortfarande är fantastisk).

9. Abib Heartleaf Spot Pad

En härlig ansiktstvätt som omedelbart lugnar och återfuktar huden och lämnar den fräsch och mjuk. Den mönstrade sidan av ansiktsplåstret är ett skonsamt och säkert sätt att exfoliera lätt irriterad hud.

10. Mixsoon bean Essence

Denna essens, som är trendig på sociala medier, innehåller en stor mängd aminosyror som är nödvändiga för huden. Ingredienserna i behandlingsvätskan stärker och ger näring åt torr och livlös hud, fyller hudens fuktreserver och jämnar ut huden.

 

Round Lab Dokdo Cleanser

Läs mer av våra artiklar