Yeppo x ReceiptHero: Yeppos stamkund program med ReceiptHero

Idag finns alla dina köp och kuponger i fysiska butiker på ett och samma ställe!

Vi samarbetar med ett finskt innovationsföretag, som Ta emotHero- applikation kan du få alla dina Yeppo-kvitton direkt till din telefon, så att du kan kontrollera vilken produkt du har köpt och när, samt samla olika stämplar och använda dem för att få fantastiska rabatter och erbjudanden! 

Med ReceiptHero strävar vi efter att skydda din integritet, eftersom du inte längre behöver berätta ditt namn eller din e-postadress i butiken, och dina transaktioner blir mycket snabbare och smidigare. Ditt betalkort och vårt smarta kassaprogram sköter jobbet så att all information överförs direkt från oss till ditt kundkonto på ett ögonblick och du inte behöver ett separat papperskvitto, så tillsammans kan vi spara papper och natur!

Med det nya programmet samlas dina online shoppingpoäng på ett annat konto. Däremot har vi lagt till ett stort antal nya produkter och förmåner till poängbutiken så att poäng kan användas så ofta som möjligt; till exempel kan du byta poäng mot kuponger värda € eller hela produkter (rabattkod). 

Ladda ner ReceiptHero för iPhone här

Ladda ner ReceiptHero för Android här

Instruktioner för att ställa in ReceiptHero

ReceiptHero x Yeppo

 

Utmaningarna

När du har aktiverat ReceiptHero och följt Yeppo&Soonsoo-butiken i applikationen hittar du dina giltiga rabattkuponger och de som gäller vid varje given tidpunkt utmaningar.

Utmaningen innebär olika sätt att samla frimärken i Yeppos butiker. Till exempel, efter att ha samlat in 10 stämplar med dina inköp i stämpelkortsutmaningen får du en 30 % rabattkod att använda i Yeppo-butiken.

Varje utmaning har en förklaring om hur man samlar stämplar från varje utmaning. Till exempel i stämpelkortsutmaningen får du en stämpel varje gång du handlar i butiken för minst 30 euro. Det vill säga ett köp på 30 € = 1 stämpel. Ett köp på €60 eller två separata €30-köp = 2 stämplar och så vidare. Köp måste göras med ett betalkort sparat i ReceiptHero så att de sparas på ditt lojalitetskonto.