Yeppo x ReceiptHero: Yeppos stamkund program med ReceiptHero

Alla dina köp och kuponger i Yeppo&Soonsoo-butikerna finns på ett och samma ställe!

Vi samarbetar med ett finskt innovationsföretag, som ReceiptHero appen får du alla dina Yeppo-kvitton direkt till din telefon, så att du kan kolla vilken produkt du köpt och när, samt samla olika frimärken och använda dem för att få fina rabatter och erbjudanden! I januari 2024 kommer vi att testa funktionen för funktionen även i nätbutiken, så du kanske märker att dina nätbutiksköp också syns på ditt ReceiptHero-konto. Vi kommer att ge mer information när ReceiptHero har implementerats officiellt även i yeppo.fi onlinebutik.

Varför ReceiptHero?

Med ReceiptHero strävar vi efter att skydda din integritet, eftersom du inte längre behöver berätta ditt namn eller din e-postadress i butiken, och dina transaktioner blir mycket snabbare och smidigare. Ditt betalkort och vårt smarta kassaprogram sköter jobbet så att all information överförs direkt från oss till ditt kundkonto på ett ögonblick och du inte behöver ett separat papperskvitto, så tillsammans kan vi spara papper och natur!

Med det nya programmet samlas dina online shoppingpoäng på ett annat konto. Däremot har vi lagt till ett stort antal nya produkter och förmåner till poängbutiken så att poäng kan användas så ofta som möjligt; till exempel kan du byta poäng mot kuponger värda € eller hela produkter (rabattkod). 

Ladda ner ReceiptHero för iPhone här

Ladda ner ReceiptHero för Android här

 

Instruktioner för att ställa in ReceiptHero

1. Ladda ner ReceiptHero-appen till din telefon. Du kommer att hitta det för iPhone och för Android. Du kan använd lojalitetsprogrammet endast genom applikationen. 

2. Registrera dig för tjänsten och lägg till dina betalkort som du använder vid köp. Du kan lägga till fler kort på ditt konto. Efter registrering av betalkortet kommer vårt kassaregister att känna igen ditt betalkort automatiskt, och du får kupongstämplar och kvitton på ditt ReceiptHero kundkonto direkt.
3. Hitta Yeppo under BUTIKER, antingen med hjälp av GPS eller manuell sökning. Sätt Yeppo på rätt spår.
4. När du går med i Yeppos lojalitetssystem för första gången får du en -25% rabattkupong som du kan använda för ett köp med ordinarie priser i vår butik.
6. För varje köp värt 30 euro får du en stämpel på Yeppos stämpelkort i ReceiptHero-applikationen, 2 st stämplar vid köp över 60 euro etc. Efter att ha samlat 10 st stämplar får du -30% rabatt på ett normalprisköp .
Du hittar fler stämpelkort i applikationen, se nästa avsnitt Utmaningarna 😊

 

Utmaningarna

När du har aktiverat ReceiptHero och följt Yeppo&Soonsoo-butiken i applikationen hittar du dina giltiga rabattkuponger och de som gäller vid varje given tidpunkt utmaningar.

Utmaningen innebär olika sätt att samla frimärken i Yeppos butiker. Till exempel, efter att ha samlat in 10 stämplar med dina inköp i stämpelkortsutmaningen får du en 30 % rabattkod att använda i Yeppo-butiken.

Varje utmaning har en förklaring om hur man samlar stämplar från varje utmaning. Till exempel i stämpelkortsutmaningen får du en stämpel varje gång du handlar i butiken för minst 30 euro. Det vill säga ett köp på 30 € = 1 stämpel. Ett köp på €60 eller två separata €30-köp = 2 stämplar och så vidare. Köp måste göras med ett betalkort sparat i ReceiptHero så att de sparas på ditt lojalitetskonto.

 

Vanliga frågor om lojalitetsprogrammet

Kan jag samla poäng på mitt ReceiptHero-konto även när jag betalar med kontanter?

 

Syftet med ReceiptHero är att påskynda dina transaktioner i vår butik och säkra en säker användning av dina uppgifter, varför vi inte längre behandlar dina kunduppgifter på något sätt i butiken och därmed inte kan lägga till poäng manuellt. Därför samlas inga poäng om du betalar för ditt köp kontant.

 

Fungerar lojalitetsprogrammet även i webbutiken?

Inte än men snart! I januari 2024 kommer vi att testa funktionen för funktionen även i nätbutiken, så du kanske märker att dina nätbutiksköp också syns på ditt ReceiptHero-konto. Vi kommer att ge mer information när ReceiptHero har implementerats officiellt även i yeppo.fi onlinebutik.