Hwarang'

Hwarang’ 화랑품

Det koreanska namnet av Hwarang består av två ord; 화랑 (uttalas ”Hwarang”) och 품 (uttalas “poom” som betyder en sak eller en vara/produkt) och ordkombinationen betyder en produkt av Hwarang 🏹 Samtidigt låter ordet hwarangpoom det koreanska ordet hwajangpoom #화장품, som i sin tur betyder kosmetika. Uppdraget för varumärket Hwarang är att skapa kosmetika som gör din hud starkare och vackrare. Precis som träning stärker vår kropp så stärker och vitaliserar användningen av högkvalitativa hudvårdsprodukter också vår hud.

Historia

För länge sedan, i Sydkoreas Silla-dynasti, fanns det en grupp kungliga riddare som kallades hwarang. De var inte bara extremt vältränade fighters, vältränade både fysiskt och mentalt, utan behärskade också flera olika färdigheter för att skydda sina värderingar, såsom ridning, meditation, dans och till och med polo.

Hwarang-krigarna kallades Flower Knights (화 blomma och 랑 trupper) på grund av sin kärlek till skönhet och fysiskt välbefinnande. Detta var ett resultat av den tidens young-yook-il-chi-sa-sang (영육일치사상) ideologi; en vacker själ vilar i en vacker kropp. Hwarang soldater åtnjöt frekventa badceremonier under vilka de skämde bort sin hud med traditionella Hanbang-extrakt och oljor för att skapa en glödande och frisk hud som speglar deras inre styrka.

Varumärkesfilosofi

Hwarang' strävar efter att göra oss alla lika självsäkra som krigarna som bar sitt namn på sin tid, och att dagligen påminna oss om hur starka och vackra vi verkligen är. Hwarang' kombinerar våra förfäders bästa Hanbang-hemligheter med de senaste koreanska innovationerna för att skapa produkter som hjälper till att stärka vår hud.

Lär känna Hwarangs produkter