✨Free delivery when the value of your order is over 50 euros✨

Yeppo x ReceiptHero: Yeppo kivijalkakaupan kanta-asiakkuus

Nykyään kaikki kivijalkakaupassa tekemäsi ostokset ja kupongit löytyvät yhdestä paikasta!

Joulukuussa 2022 aloitimme yhteistyön suomalaisen innovaatioyrityksen kanssa, joka mahdollisti tämän; ReceipHero-sovelluksen avulla saat kaikki Yeppo kuittisi suoraan puhelimeen, joten voit tarkistaa, minkä tuotteen olet ostanut ja milloin, sekä kerryttää erilaisia leimoja ja saada niiden avulla huikeita alennuksia ja tarjouksia! 

ReceiptHeron avulla pyrimme suojelemaan yksityisyyttäsi, sillä sinun ei tarvitse kertoa enää myymälässä nimeäsi tai sähköpostiosoitettasi ja asioinnistasi tulee paljon nopeampaa sekä sujuvampaa. Maksukorttisi ja älykäs kassaohjelmamme hoitavat homman niin, että kaikki tiedot välittyvät hetkessä meiltä suoraan asiakastilillesi etkä tarvitse erillistä paperikuittia, joten voimme yhdessä säästää paperia sekä luontoa!

Uuden ohjelman myötä verkkokaupan pisteesi kertyvät eri tilille. Olemme kuitenkin lisänneet pistekauppaan huiman määrän uusia tuotteita sekä etuja niin, että pisteitä voisi hyödyntää mahdollisimman usein; voit esimerkiksi vaihtaa pisteet €-arvoisiin kuponkeihin tai kokonaisiin tuotteisiin (alennuskoodi). 

Maaliskuuhun asti pisteiden vaihto onnistuu myös kivijalkaupassamme. Voit vaihtaa tilillesi kertyneitä pisteitä tuotteeseen tai €-arvoiseen alennukseen, jota voit hyödyntää heti ostoksen yhteydessä. 

 

ReceiptHero x Yeppo