✨Free delivery when the value of your order is over 50 euros✨

Tietoa Meistä

Baestyle Oy on vuonna 2018 perustettu kotimainen korealaisen kosmetiikan maahantuonnin ja vähittäiskaupan yritys. Tavoitteemme on tuoda korealaisia trendejä ja maan kulttuuria Suomeen sekä tukea brändejä mukautumaan paikallisen asiakaskunnan kysyntään. Toimimme Yeppo & Soonsoo -brändimme kautta verkkokaupassa ja myymälöissämme ympäri Suomen. Varastomme sijaitsee Helsingissä, minkä ansiosta saamme tilaukset toimitettua nopeasti ja tehokkaasti asiakkaillemme. Tuotteitamme löytyy myös suurimmista tavarataloista Suomessa.   

Yrityksemme filosofia perustuu saavutettavuuden, avoimuuden ja luotettavuuden arvoihin – näitä arvoja noudatamme kaikessa päivittäisessä liiketoiminnassamme, niin myymälöiden, verkkokaupan kuin B2B-liiketoiminnan saralla. 

Myymme trendikkäimpiä korealaisia brändejä myymälöissämme ja verkkokaupassa. Maahantuomme esimerkiksi brändejä BBIA, Acropass, Amuse, Axis-Y, About Tone, Peripera, Cell Fusion C, Goodal, Skin1004, Beauty of Joseon, Round Lab, Ma:nyo Factory ja Abib. Tavoitteemme on täyttää asiakkaidemme moninaiset toiveet tarkoin kuratoidulla tuotevalikoimallamme. 

B2B-toimintamme

Maahantuojana ja jälleenmyyjänä olemme aina avoimia uudelle yhteistyölle niin kotimaisten kuin ulkomaisten yritysten kanssa. Tuomme kahtatoista eri uniikkia korealaista brändiä suoraan Koreasta EU-markkinoille Suomen kautta. Mikäli brändimme herättivät kiinnostusta tai haluaisitte keskustella mahdollisesta yhteistyöstä, ottakaa rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu: info@yeppo.fi 

Yrityksille: contact@yeppo.fi

Avoimet hakemukset: hr@yeppo.fi

Maahantuontiasiat: Jinho Park, jinho.park@yeppo.fi

B2B Myynnit, sisäänosto: Hanna Blomqvist, hanna.blomqvist@yeppo.fi

 

Jos olet vaikuttaja ja haluat tehdä meidän kanssa yhteistyötä, ota yhteyttä osoitteeseen info@yeppo.fi  tai täytä hakemus affiliate-ohjelmaamme