✨Free delivery when the value of your order is over 50 euros✨

Kanta-asiakkuus ja pisteet

1. Kanta-asiakkaaksi liittyminen 

Voit helposti liittyä kanta-asiakkaaksi tekemällä tilin verkkokauppaamme. 

Tilisi toimii välittömästi verkkokaupassamme ja noin 2 arkipäivän kuluessa kivijalkakaupassamme. 

 

Huom! Mikäli olet tehnyt ostoksen kivijalkakaupassa eikä sinulla ole ollut sillä hetkellä tiliä, mutta haluaisit lisätä pisteet tilillesi, säilytä kuitti ja tule kuittisi kanssa myymälään (onnistuu vaikka seuraavan ostoksen yhteydessä) tai laita meille Instagram dm tai lähetä s-postia osoitteeseen info@yeppo.fi, niin autamme sinua lisäämään pisteet. 

 

 

2. Pisteiden kertyminen

Kerrytät pisteitä jokaisesta verkkokaupan ostoksestasi automaattisesti. Jokaisesta käyttämästäsi eurosta saat 1 pisteen. Pisteitä voi kerryttää myös kivijalkakaupassa. Silloin kysymme sinulta ostoksen yhteydessä nimesi ja lisäämme sinulle pisteet puolestasi. Itse et valitettavasti voi lisätä kivijalkakaupan pisteitä tilillesi. 

 

 

3. Pisteiden käyttö

         Verkkokaupassa: 

Näytön vasemmalla puolella löytyvästä valikosta voi valita tuotteen tai alennuksen, johon haluat vaihtaa pisteet. Kun pisteet on vaihdettu, saat näkyviin alennuskoodin, jonka voit syöttää kassalla (ei kommenttikohtaan). Huomaa, että voit käyttää vain yhtä koodia kerralla. 

Jos sinulla on jo yksi alennuskoodi, jota haluat käyttää, mutta haluat lisätä myös boonuspisteillä lunastetun tuotteen, suosittelemme tekemään kaksi tilausta;

Tee ensimmäinen tilauksesi kuten tavallisesti ja käytä siihen alennuskoodisi. Älä lisää siihen boonuspisteillä lunastettua tuotetta. 

Laita toiseen tilaukseen pisteillä lunastettu tuote. Huom! Tuote pitää ensin valita ostoskoriin, minkä jälkeen alennuskuponki syötetään. Valitse noutotavaksi Tripla ja lisää kommenttikohtaan ensimmäisen tilauksesi numeron. 

 

          Kivijalkakaupassa Triplassa tai Jumbossa:

Ammattitaitoinen henkilökuntamme kertoo sinulle vaihtoehdoista esim. alennuskoodi, rahanarvoinen alennus tai tuote ja vaihtaa puolestasi pisteet tuotteeseen tai alennukseen. Saat tuotteen heti mukaan. 

 

 

4. Pisteiden erääntyminen 

Kerryttämäsi pisteet eivät vanhene, mutta sillä palkintotuotteet vaihtuvat joka toinen kuukausi, suosittelemme lunastamaan haluamaasi tuotteesi/alennus heti, kun se on mahdollista. 

 

5. Arvostelut, Instagramin seuraaminen kerryttävät pisteitä

On monta tapaa, jolla voit tukea meitä. Arvostelujen kirjoittaminen ja Instagramin seuraaminen on yksi niistä. Samalla lisäät hyödyllistä tietoa, joka voi auttaa muita tekemään oikeita ostopäätöksiä ja autat muita löytämään Yeppoa, jotta tulevaisuudessa meillä on entistä enemmän valikoimaa ja vaihtoehtoja sinua ja muita asiakkaitamme varten.