💕Ilmainen toimitus Suomessa kaikkiin yli 50€ tilauksiin💕

Ehdot

Yleiset sopimusehdot verkkokaupassa www.yeppo.fi tehtäville tilauksille. Tutustuthan huolellisesti seuraaviin yleisiin sopimusehtoihin, jotka koskevat sitä, kuinka käsittelemme tilauksesi. Seuraavassa haluamme esitellä sinulle yleiset kauppaehtomme, joita sovelletaan kaikkiin Yeppon kautta toteutettaviin palveluihin. 

1. SOPIMUKSEN TEKEMINEN JA TUOTTEIDEN TOIMITTAMINEN

1.1 Sopimukset, jotka koskevat sivuston www.yeppo.fi kautta tehtäviä tilauksia, tehdään englannin ja suomen kielellä.

1.2 Kun napsautat tilausvaiheen lopuksi painiketta "Lähetä tilaus", teet sitovan tilauksen ostoskorissasi olevista tuotteista. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi välittömästi tilauksesi rekisteröinnin jälkeen. Sitova sopimus syntyy joko hetkellä, jolloin lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse, tai tilauksen toimitushetkellä sen mukaan kumpi näistä tapahtuu aiemmin. Huomaathan, että ennakkoon maksettavat (varatut) tuotteet lähetetään kun olemme vastaanottaneet tilaamiesi tuotteiden hinnan sekä toimituskulut kokonaisuudessaan. Tämän vuoksi pyydämme sinua maksamaan ostoksesi välittömästi sen jälkeen, kun olet vastaanottanut tilausvahvistuksen, kuitenkin vähintään 30 päivän kuluessa laskua vastaanottettuasi. 

2. HINNAT Ja TOIMITUSKULUT

2.1 Tuotteen kauppahinta määräytyy verkkokaupassa tilaushetkellä ilmoitetun hinnan mukaan. Ilmoitetut hinnat sisältävät Suomen lakien mukaisen arvonlisäveron. Pidätämme omistusoikeuden tuotteisiin siihen saakka, kunnes kauppahinta on maksettu kokonaisuudessaan. 2.2 Tilauksesi toimituskulut ilmoitetaan verkkokaupassa tilauksesi yhteydessä. Jos tilauksesi arvo ylittää 50,00 euroa, me vastaamme toimituskuluista. Mainittua summaa pienemmistä tilauksista veloitamme 4,99 euron toimituskulun.

2.3 Pyrimme toimittamaan tuotteet 1-5  arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli emme ole toimittaneet tuotetta seitsemän päivän kuluessa tai kohtuullisessa ajassa sen jälkeen, voit luonnollisesti peruuttaa tilauksesi lähettämällä meille viestiä tai meilin. Emme luonnollisesti vastaa muista kuin meistä johtuneista viivästyksistä. 

 

2.4Toimitukseksi voi valita myös noudon myymälästämme (Mall of Tripla, Yeppo). Mikäli valitset toimitustavaksi noudon, tuotteesi ovat valmiita 1–3 työpäivän kuluessa. Mikäli tuotteesi eivät ole valmiita tuon ajan kuluessa, voit luonnollisesti peruuttaa tilauksesi. Pyrimme valmistamaan tilauksesi mahdollisimman nopeasti, mutta etenkin viikonlopun aikana tehdyt tilaukset ovat usein valmiina vasta maanantaina. Laitathan tilauksen viestikenttään, mikäli tilauksesi on oltava valmiina jo esimerkiksi samana päivänä - me teemme parhaamme, jotta pystymme toteuttamaan kaikki toiveesi!  

3. MAKSAMINEN

3.1 Hyväksymme säännönmukaisesti seuraavat maksutavat: PayPal, luottokortti ja Paytrail. Varaamme oikeuden olla hyväksymättä tiettyjä maksutapoja sekä vastaavasti hyväksyä maksuja vain tietyistä valtioista ja/tai kehottaa käyttämään toista maksutapaa. Jos maksat kortilla, varaamme oikeuden tehdä katevarauksen tilaushetkellä maksun turvaamiseksi. Vastaat itse maksutapahtumista aiheutuvista kustannuksista.

 

3.2 Jos maksat luottokortilla, tilaus veloitetaan kortiltasi heti 3.3 Mikäli et maksa tilaustasi ajallaan, varaamme oikeuden veloittaa jokaisesta maksumuistutuksesta kiinteän viiden euron suuruisen myöhästymismaksun (korkolain mukaisen viivästyskoron lisäksi). Sinulla on mahdollisuus osoittaa, että todellinen vahinko on ollut tätä kiinteää maksua huomattavasti pienempi tai että vahinkoa ei ole syntynyt lainkaan.

 

3.4 Hyväksymällä nämä ehdot suostut siihen, että lähetämme sinulle laskut ja muut tositteet yksinomaan sähköisessä muodossa sähköpostiisi (muista tarkistaa roskapostin!)

4. ETUKUPONGIT JA NIIDEN KÄYTTÄMINEN

4.1 Etukuponkeja saatetaan jakaa markkinointikampanjoiden yhteydessä. Etukuponkeja ei ole mahdollista ostaa. Etukupongit ovat voimassa vain ennalta määritetyn, rajoitetun ajan.

 

4.2 Etukuponki on käytettävä sen voimassaoloaikana. Etukupongeilla ei voi ostaa lahjakortteja. Huomaathan, että etukupongin käyttäminen saattaa edellyttää tilaukselta tiettyä vähimmäisarvoa.

 

4.3 Tilattavien tuotteiden hinnan on oltava vähintään yhtä suuri kuin etukupongin arvo. Mikäli etukuponki ei kata tuotteiden hintaa, on tilauksen ja etukupongin arvon erotus mahdollista maksaa jollain hyväksymistämme maksutavoista. Etukuponkia ei voi vaihtaa rahaksi, eikä etukupongin arvolle kerry korkoa. Etukupongin arvoa ei hyvitetä, vaikka osa tai kaikki tilatuista tuotteista palautettaisiin. 4.4 Etukupongin voi lunastaa ainoastaan tilauksen tekemisen yhteydessä ennen tilauksen lähettämistä. Etukuponkeja ei ole mahdollista käyttää tilauksen tekemisen jälkeen. Etukuponkia ei voi siirtää toiselle henkilölle. Etukuponkeja ei voi yhdistää, ellei toisin ole erikseen mainittu. 4.5 Mikäli olet käyttänyt etukupongin tilauksesi yhteydessä ja peruutat tilauksesi tai palautat tuotteita niin, että tilauksen kokonaisarvo peruutuksen tai palautuksen jälkeen on käyttämäsi etukupongin arvoa vähäisempi, varaamme oikeuden periä pitämistäsi tuotteista niiden alkuperäisen hinnan.

5. LAHJAKORTIT JA NIIDEN KÄYTTÄMINEN

5.1 Voit ostaa 20, 30, 50, 60 ja 80 euron lahjakortteja. Jos lahjakortti ei kata tilattujen tuotteiden hintaa kokonaisuudessaan, on tilauksen ja lahjakortin arvon erotus mahdollista maksaa jollain hyväksymistämme maksutavoista.

 

5.2 Lahjakortin voi lunastaa ja sen arvon käyttää ainoastaan tilauksen tekemisen yhteydessä ennen tilauksen lähettämistä. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi, eikä lahjakortin arvolle kerry korkoa. 

6. LAKISÄÄTEINEN PERUUTTAMISOIKEUS

TILATESSASI YEPPON TUOTTEITA SINULLA ON LAKISÄÄTEINEN PERUUTTAMISOIKEUS.

Mikäli haluat palauttaa tilauksen tai osan tilauksesta, sinulle on siihen oikeus. Lähetä meille sähköpostiviesti osoitteeseen baestylefin@gmail.com ja lähetämme sinulle kaikki tarvitut ohjeet palauttamista varten. Huom! Tilauksen hakematta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. 

Viallisen tuotteen palautus ja vaihto on sinulle maksutonta. Mikäli palautuksesi koskee muuta kuin viallista tuotetta, pidätämme oikeuden veloittaa sinulta 3,99 euroa toimituskuluina. Palautessasi muita kuin viallisia tuotteita tuotteiden kunnon on oltava uusia vastaava.

PERUUTTAMISOIKEUS

Sinulla on oikeus peruuttaa sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun sinä tai osoittamasi kolmas taho (muu kuin rahdinkuljettaja) on saanut tilaukseen kuuluvan viimeisen tuotteen haltuunsa. 

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutat tämän sopimuksen, olemme velvollisia palauttamaan kaikki sinulta saamamme maksut, mukaan lukien toimituskulut ilman aiheetonta viivytystä ja viimeistään 14 päivän kuluessa päivästä, jona vastaanotimme peruuttamisilmoituksesi. 

 

9. MAKSUJEN PALAUTUS

Tilimaksujen ja tilisiirtona toteutettujen ennakkomaksujen palautukset maksetaan sille tilille, jota käytit maksamiseen. Huomaathan, että saatat joutua erikseen ilmoittamaan meille tilitietosi palautusta varten. Jos käytit maksuun PayPalia tai luottokorttia, palautus maksetaan Paypal- tai luottokorttitilillesi. Jos maksoit ostoksesi lahjakortilla, hyvitämme palautettavan summan lahjakorttitilillesi tai lähetämme sinulle tarvittaessa uuden lahjakortin. 

10. ASIAKASPALVELU

Jos tarvitset apua ota meihin yhteyttä chatissä, meilitse (info@yeppo.fi) tai Instagramissa yeppo.finland. 

11. LAKISÄÄTEINEN VIRHEVASTUU JA MUUT TIEDOT

LAKISÄÄTEINEN VIRHEVASTUU JA MUUT TIEDOT

11.1 Virhevastuumme määräytyy sovellettavan lain mukaan. Mikäli huomaat tuotteessa virheen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, vaikka tuotteen palautusaika olisi jo kulunut umpeen. Vastaamme kaikista virheistä, jotka olivat tuotteessa sen saadessasi, vaikka virhe havaittaisiin vasta myöhemmin. Sinun tulee kuitenkin ilmoittaa havaitsemastasi virheestä kohtuullisessa ajassa sen jälkeen, kun olet sen havainnut. Takuumme ei koske virheitä, jotka ovat aiheutuneet tuotteen virheellisestä käytöstä, kohtelusta tai käsittelystä taikka tuotteen tavanomaisesta kulumisesta. 

 

11.2 Huomaathan, että tuotteen todelliset ainesosat saattavat erota siitä, mitä ilmoitamme tuotekuvauksessa. Tämä voi johtua siitä, että tuotetta on uusittu vastikään tai tuotteen ainesosat on ilmoitettu Korean/EU:n lain mukaan, jotka eroavat usein toisistaan. Mikäli sinulla on allergia johonkin ainesosaan, pyydämme ottamaan yhteyttä meihin ennen kuin ostat kyseisen tuotteen. Yksittäinen ainesosa ei oikeuta ilmaiseen palautukseen. 

YHTEYSTIEDOT

Baestyle Oy 

y-tunnus: 2915847-7

Kirstinharju 1 A 5

02760, Espoo

Suomi, Finland

puh. +358 40 3549 447