💖Varaston muutto aiheuttaa pientä viivästystä, toimitusaika 2-7 arkipäivää💖10 näytettä jokaiseen tilaukseen!💕

Ehdot ja tietosuojaseloste

Yleiset sopimusehdot verkkokaupassa www.yeppo.fi tehtäville tilauksille. Tutustuthan huolellisesti seuraaviin yleisiin sopimusehtoihin, jotka koskevat sitä, kuinka käsittelemme tilauksesi. Seuraavassa haluamme esitellä sinulle yleiset kauppaehtomme, joita sovelletaan kaikkiin Yeppon kautta toteutettaviin palveluihin. 

1. SOPIMUKSEN TEKEMINEN JA TUOTTEIDEN TOIMITTAMINEN

1.1 Sopimukset, jotka koskevat sivuston www.yeppo.fi kautta tehtäviä tilauksia, tehdään englannin ja suomen kielellä.

1.2 Kun napsautat tilausvaiheen lopuksi painiketta "Lähetä tilaus", teet sitovan tilauksen ostoskorissasi olevista tuotteista. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi välittömästi tilauksesi rekisteröinnin jälkeen. Sitova sopimus syntyy joko hetkellä, jolloin lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse, tai tilauksen toimitushetkellä sen mukaan kumpi näistä tapahtuu aiemmin. Huomaathan, että ennakkoon maksettavat (varatut) tuotteet lähetetään kun olemme vastaanottaneet tilaamiesi tuotteiden hinnan sekä toimituskulut kokonaisuudessaan. Tämän vuoksi pyydämme sinua maksamaan ostoksesi välittömästi sen jälkeen, kun olet vastaanottanut tilausvahvistuksen, kuitenkin vähintään 30 päivän kuluessa laskua vastaanottettuasi. 

2. HINNAT Ja TOIMITUSKULUT

2.1 Tuotteen kauppahinta määräytyy verkkokaupassa tilaushetkellä ilmoitetun hinnan mukaan. Ilmoitetut hinnat sisältävät Suomen lakien mukaisen arvonlisäveron. Pidätämme omistusoikeuden tuotteisiin siihen saakka, kunnes kauppahinta on maksettu kokonaisuudessaan. 2.2 Tilauksesi toimituskulut ilmoitetaan verkkokaupassa tilauksesi yhteydessä. Jos tilauksesi arvo ylittää 50,00 euroa, me vastaamme toimituskuluista. Mainittua summaa pienemmistä tilauksista veloitamme 4,99 euron toimituskulun.

2.3 Pyrimme toimittamaan tuotteet 1-5  arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli emme ole toimittaneet tuotetta seitsemän päivän kuluessa tai kohtuullisessa ajassa sen jälkeen, voit luonnollisesti peruuttaa tilauksesi lähettämällä meille viestiä tai meilin. Emme luonnollisesti vastaa muista kuin meistä johtuneista viivästyksistä. Huomaathan, että ennakkotilauksissa toimitusaika on mainittu tuotteen kuvauksen alkuosassa. 

 

2.4Toimitukseksi voi valita myös noudon myymälästämme (Mall of Tripla, Yeppo). Mikäli valitset toimitustavaksi noudon, tuotteesi ovat valmiita tavallisesti 1–3 työpäivän kuluessa. Mikäli tuotteesi eivät ole valmiita tuon ajan kuluessa, voit luonnollisesti peruuttaa tilauksesi. Pyrimme valmistamaan tilauksesi mahdollisimman nopeasti, mutta etenkin viikonlopun aikana tehdyt tilaukset ovat usein valmiina vasta maanantaina. Laitathan tilauksen viestikenttään, mikäli tilauksesi on oltava valmiina jo esimerkiksi samana päivänä - me teemme parhaamme, jotta pystymme toteuttamaan kaikki toiveesi! Muistathan tarkistaa roskapostisi mahdollisen noutoviestin varalta. 

3. MAKSAMINEN

3.1 Hyväksymme säännönmukaisesti seuraavat maksutavat: PayPal, luottokortti ja Paytrail sekä Shopifyin omat maksutavat. Varaamme oikeuden olla hyväksymättä tiettyjä maksutapoja sekä vastaavasti hyväksyä maksuja vain tietyistä valtioista ja/tai kehottaa käyttämään toista maksutapaa. Jos maksat kortilla, varaamme oikeuden tehdä katevarauksen tilaushetkellä maksun turvaamiseksi. Vastaat itse maksutapahtumista aiheutuvista kustannuksista.

 

3.2 Jos maksat luottokortilla, tilaus veloitetaan kortiltasi heti

3.3 Mikäli et maksa tilaustasi ajallaan, varaamme oikeuden veloittaa jokaisesta maksumuistutuksesta kiinteän viiden euron suuruisen myöhästymismaksun (korkolain mukaisen viivästyskoron lisäksi). Sinulla on mahdollisuus osoittaa, että todellinen vahinko on ollut tätä kiinteää maksua huomattavasti pienempi tai että vahinkoa ei ole syntynyt lainkaan.

 

3.4 Hyväksymällä nämä ehdot suostut siihen, että lähetämme sinulle laskut ja muut tositteet yksinomaan sähköisessä muodossa sähköpostiisi (muista tarkistaa roskapostin!)

4. ETUKUPONGIT JA NIIDEN KÄYTTÄMINEN

4.1 Etukuponkeja saatetaan jakaa markkinointikampanjoiden yhteydessä. Etukuponkeja ei ole mahdollista ostaa. Etukupongit ovat voimassa vain ennalta määritetyn, rajoitetun ajan.

 

4.2 Etukuponki on käytettävä sen voimassaoloaikana. Etukupongeilla ei voi ostaa lahjakortteja. Huomaathan, että etukupongin käyttäminen saattaa edellyttää tilaukselta tiettyä vähimmäisarvoa.

 

4.3 Tilattavien tuotteiden hinnan on oltava vähintään yhtä suuri kuin etukupongin arvo. Mikäli etukuponki ei kata tuotteiden hintaa, on tilauksen ja etukupongin arvon erotus mahdollista maksaa jollain hyväksymistämme maksutavoista. Etukuponkia ei voi vaihtaa rahaksi, eikä etukupongin arvolle kerry korkoa. Etukupongin arvoa ei hyvitetä, vaikka osa tai kaikki tilatuista tuotteista palautettaisiin. 4.4 Etukupongin voi lunastaa ainoastaan tilauksen tekemisen yhteydessä ennen tilauksen lähettämistä. Etukuponkeja ei ole mahdollista käyttää tilauksen tekemisen jälkeen. Etukuponkia ei voi siirtää toiselle henkilölle. Etukuponkeja ei voi yhdistää, ellei toisin ole erikseen mainittu. 4.5 Mikäli olet käyttänyt etukupongin tilauksesi yhteydessä ja peruutat tilauksesi tai palautat tuotteita niin, että tilauksen kokonaisarvo peruutuksen tai palautuksen jälkeen on käyttämäsi etukupongin arvoa vähäisempi, varaamme oikeuden periä pitämistäsi tuotteista niiden alkuperäisen hinnan.

5. LAHJAKORTIT JA NIIDEN KÄYTTÄMINEN

5.1 Voit ostaa 20, 30, 50, 60 ja 80 euron lahjakortteja. Jos lahjakortti ei kata tilattujen tuotteiden hintaa kokonaisuudessaan, on tilauksen ja lahjakortin arvon erotus mahdollista maksaa jollain hyväksymistämme maksutavoista.

 

5.2 Lahjakortin voi lunastaa ja sen arvon käyttää ainoastaan tilauksen tekemisen yhteydessä ennen tilauksen lähettämistä. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi, eikä lahjakortin arvolle kerry korkoa. 

6. LAKISÄÄTEINEN PERUUTTAMISOIKEUS

TILATESSASI YEPPON TUOTTEITA SINULLA ON LAKISÄÄTEINEN PERUUTTAMISOIKEUS.

Mikäli haluat palauttaa tilauksen tai osan tilauksesta, sinulle on siihen oikeus. Lähetä meille sähköpostiviesti osoitteeseen baestylefin@gmail.com ja lähetämme sinulle kaikki tarvitut ohjeet palauttamista varten. Huom! Tilauksen hakematta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. 

Viallisen tuotteen palautus ja vaihto on sinulle maksutonta. Mikäli palautuksesi koskee muuta kuin viallista tuotetta, pidätämme oikeuden veloittaa sinulta 3,99 euroa toimituskuluina. Palautessasi muita kuin viallisia tuotteita tuotteiden kunnon on oltava uusia vastaava.

PERUUTTAMISOIKEUS

Sinulla on oikeus peruuttaa sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun sinä tai osoittamasi kolmas taho (muu kuin rahdinkuljettaja) on saanut tilaukseen kuuluvan viimeisen tuotteen haltuunsa. 

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutat tämän sopimuksen, olemme velvollisia palauttamaan kaikki sinulta saamamme maksut, mukaan lukien toimituskulut ilman aiheetonta viivytystä ja viimeistään 14 päivän kuluessa päivästä, jona vastaanotimme peruuttamisilmoituksesi. 

 

9. MAKSUJEN PALAUTUS

Tilimaksujen ja tilisiirtona toteutettujen ennakkomaksujen palautukset maksetaan sille tilille, jota käytit maksamiseen. Huomaathan, että saatat joutua erikseen ilmoittamaan meille tilitietosi palautusta varten. Jos käytit maksuun PayPalia tai luottokorttia, palautus maksetaan Paypal- tai luottokorttitilillesi. Jos maksoit ostoksesi lahjakortilla, hyvitämme palautettavan summan lahjakorttitilillesi tai lähetämme sinulle tarvittaessa uuden lahjakortin. 

10. ASIAKASPALVELU

Jos tarvitset apua ota meihin yhteyttä chatissä, meilitse (info@yeppo.fi) tai Instagramissa yeppo.finland. 

11. LAKISÄÄTEINEN VIRHEVASTUU JA MUUT TIEDOT

LAKISÄÄTEINEN VIRHEVASTUU JA MUUT TIEDOT

11.1 Virhevastuumme määräytyy sovellettavan lain mukaan. Mikäli huomaat tuotteessa virheen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, vaikka tuotteen palautusaika olisi jo kulunut umpeen. Vastaamme kaikista virheistä, jotka olivat tuotteessa sen saadessasi, vaikka virhe havaittaisiin vasta myöhemmin. Sinun tulee kuitenkin ilmoittaa havaitsemastasi virheestä kohtuullisessa ajassa sen jälkeen, kun olet sen havainnut. Takuumme ei koske virheitä, jotka ovat aiheutuneet tuotteen virheellisestä käytöstä, kohtelusta tai käsittelystä taikka tuotteen tavanomaisesta kulumisesta. 

 

11.2 Huomaathan, että tuotteen todelliset ainesosat saattavat erota siitä, mitä ilmoitamme tuotekuvauksessa. Tämä voi johtua siitä, että tuotetta on uusittu vastikään tai tuotteen ainesosat on ilmoitettu Korean/EU:n lain mukaan, jotka eroavat usein toisistaan. Mikäli sinulla on allergia johonkin ainesosaan, pyydämme ottamaan yhteyttä meihin ennen kuin ostat kyseisen tuotteen. Yksittäinen eroava ainesosa ei oikeuta ilmaiseen palautukseen. 

 

12. TIETOJEN KÄYTTÖ 

 

Mihin henkilötietojani käytetään?

Henkilötietoja käytetään

 • Asiakkuuden ylläpitämiseen
 • Tilausten toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin
 • Yeppo.fi toiminnan ja palveluiden kehittämiseen
 • Asiakaskokemuksen parantamiseen
 • Analytiikkaan ja tilastoihin
 • Henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tuottamiseen
 • Väärinkäytösten estämiseen
 • Paremman asiakaspalvelun tarjoamiseen

Tietoja käsitellään asiakkaan ja yeppo.fi väliseen asiakassuhteeseen, sopimukseen, sivuston käyttöön, asiakkaan erilliseen nimenomaiseen suostumukseen tai lainsäädännön velvoitteisiin perustuen.

Osa verkkokaupan toiminnoista perustuu rekisterinpitäjän oikeutettuun etuun, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen palvelukokemuksen. Tällaisia toimintoja ovat verkkokaupan mukautettu sisältö, kyselyt ja tuotearvostelupyynnöt sekä asiakkuuteen perustuvat muistutukset. Tarjoamme näillä toiminnoilla mm.

 • Asiakkaan mieltymyksiä vastaavia tuotteita ja tarjouksia
 • Kysymme asiakkaidemme mielipiteitä palvelustamme
 • Parempia ja läpinäkyvämpiä tuotearvosteluja asiakkaillemme
 • Uusien asiakkaidemme palvelun käytön opastamiseen liittyvää sisältöä
 • Aiempaan ostohistoriaasi liittyviä hyödyllistä sisältöä ja lisäpalveluja
 • Muistutuksia aiemmin ostettujen tuotteiden kulutusosien uusimisesta tuotteiden käyttöiän parantamiseksi
 • Tiedotteita ajankohtaisista palveluista ja muutoksista asioinnissa, mikäli asiakkaidemme aiemmasta asioinnista on ehtinyt vierähtää jo hetki aikaa

Käsiteltävät henkilötiedot sisältävät asiakkaidemme yhteystiedot mahdollista viestintää varten sekä tietoa heidän käyttäytymisestään osto- tai selaushistorian tai asiakkaiden syöttämän tiedon pohjalta.

Mitä tietoja minusta voidaan kerätä?

 • Käyttäjän itsensä antamat tai henkilön tunnistavat tiedot
  • Tunnistamistiedot, kuten nimi
   • Henkilötunnus asiakkaan tunnistamiseksi luottosopimusta tehtäessä
   • Passitiedot tai vastaavat Tullin vaatimat tiedot tilattaessa tuotteita tai palveluita verottomana Suomen ulkopuolelta
  • Yhteystiedot, kuten osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • Maksutiedot, mukaan lukien luottosopimukset ja muut laskutustiedot
  • Asiakkaan suostumuksella sijaintitiedot, joita käytetään toimitusajan arviointiin
  • Google-, Facebook- tai Microsoft-kirjautumiseen käytetty sähköpostiosoite ja varmenne
 • Palvelujen käytöstä havainnoidut ja analytiikan avulla johdetut tiedot
  • Ostoshistoria, mm. tilatut tuotteet ja niiden hintatiedot
  • Toimitustiedot, kuten valittu toimitustapa ja toimitusosoite
  • Tuotearvostelut
  • Verkkokaupan käyttö- ja selaustiedot sekä päätelaitteen tunnistetiedot
  • Tuotesuositus- ja muut kohdennettuun sisältöön käytetyt tiedot ja tunnisteet

Tunniste-, yhteys- ja maksutietojen antaminen on pakollista ostaessasi Yeppo.fi Internetin kautta.

Tietojen pääasiallinen lähde on käyttäjä itse, minkä lisäksi saatamme saada lisätietoja yhteistyökumppaneiltamme, esimerkiksi luottopalvelujen tarjoajalta. Kolmansilta osapuolilta saamistamme henkilötiedoista ilmoitamme tietosuoja-asetuksen määräysten mukaisesti ensimmäisessä yhteydenotossa asiakkaaseen tai viimeistään kuukauden sisällä henkilötietojen vastaanotosta.

 

Miten tietojani säilytetään ja suojataan?

Kaikki henkilötiedot ovat suojattu asiattomalta pääsyltä ja vahingossa tai laittomasti tapahtuvalta tietojen hävittämiseltä, muuttamiselta, luovuttamiselta, siirtämiseltä tai muulta laittomalta käsittelemiseltä.

Yeppo.fi säilyttää asiakastietoja EU-alueella. Yrityksessä on käytössä ISO 27001:een pohjautuva tietoturvan hallintajärjestelmä. Palvelimet on suojattu tietomurtoja ja palvelunestohyökkäyksiä vastaan.

Henkilötietojen käsittelyssä ja teknisissä ratkaisuissa noudatamme hyviä tietosuojakäytäntöjä mm. tiedon konsolidointi, minimointi, pseudonymisointi, anonymisointi ja enkryptaus. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen sovellettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset.

Kaikkea pääsyä henkilötietoon valvotaan hyvien käytäntöjen mukaisesti.

Kuka käsittelee henkilötietojani?

Asiakastietoihin on pääsy vain Yeppo.fi omilla työntekijöillä ja henkilökuntamme on koulutettu käyttämään tietoja turvallisesti ja eettisesti. Kukin henkilökunnastamme näkee asiakastietoja vain niiltä osin kuin se on työtehtävien suorittamiselle välttämätöntä.

Käytämme luotettuja sopimuskumppaneita, jolloin tietoa voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle. Kaikkien kumppanien kanssa on sopimuksissa huomioitu EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun lainsäädännön asettamat vaatimukset. 

Kuinka kauan tietojani säilytetään?

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden, toteuttamiseksi ja niiden asianmukaisen toteuttamisen osoittamiseksi.

Asiakkaan pyynnöstä häntä koskeva henkilötieto voidaan poistaa tai anonymisoida Yeppo.fi järjestelmistä. Poisto ja anonymisointi-toimenpide on peruuttamaton, emmekä voi palauttaa poistettuja asiakastilejä. Ota tarvittaessa yhteyttä info@yeppo.fi. 

Osalle tietoa lainsäädäntö asettaa velvoitteita tiedon pidempiaikaiselle tallentamiselle, mm. seuraaviin tarkoituksiin:

 • Kirjanpitolaki määrittelee tiedolle pidempiä säilytysaikoja riippumatta siitä sisältääkö aineisto henkilötietoja tai ei
 • Kuluttajakauppaa koskevien vastuiden täyttäminen
 • Järjestelmien lokitietoa kerätään ja säilytetään lain edellyttämällä tavalla, jotta voimme tarjota lainmukaisen ja turvallisen verkkokaupan asiakkaillemme
 • Riittävien varmuuskopioiden ottaminen kaupan tietokannoista ja järjestelmistä tietojen turvaamiseksi, virhetilanteiden korjaamiseksi ja tietoturvan sekä jatkuvuuden varmentamiseksi

Millaisia oikeuksia minulla on?

Asiakkaana sinulla on oikeus:

 • Saada pääsy itseäsi koskeviin henkilötietoihin, mukaan lukien oikeus saada jäljennös sinua koskevista henkilötiedoista
 • Pyytää itseäsi koskevien henkilötietojen oikaisemista tai poistamista
 • Tietyin edellytyksin pyytää käsittelyn rajoittamista tai vastustaa henkilötietojen käsittelyä

YHTEYSTIEDOT

Baestyle Oy/Yeppo&Soonsoo 

y-tunnus: 2915847-7

 

Vuohirinne 5 A 2, 01480, Vantaa

 

Suomi, Finland