Suosituimmat artikkelimme

Korealainen ihonhoitorutiini

Korealainen ihonhoitorutiini

Opi ihonhoitorutiini ja kuinka voit hyödyntää sitä jo pelkästään 3 vaiheella
Opas: korealaiset aurinkovoiteet

Opas: korealaiset aurinkovoiteet

Vastaukset mm. kysymyksiin mitä eroa on SPF ja PA merkinnöillä aurinkovoiteissa.
Some By Mi Yuja Niacin 30 Days Blemish Care Serum Mask naamio

K-beauty trendit 2024

Vuoden trendikkäimmät meikkilookit, ihonhoidon ainesosat, tuotteet ja brändit.

Artikkelit

Opas: korealaiset aurinkovoiteet
Opi mitä tarkoittavat PA ja non-nano filter -merkinnät aurinkovoiteissa, mitä eroa fysikaalisella ja kemiallisella aurinkosuojalla on sekä täytyykö aurinkovoide pestä pois erityisellä puhdistusaineella.
Centella: Hanbang-ainesosa ihonhoidossa
Centella eli rohtosammakonputkiuute on ginsengin lisäksi toinen hanbang -kosmetiikan tunnetuimmista ainesosista. Lue lisää sen käytöstä ja ominaisuuksista ihonhoidossa.
Riisi: Hanbang-ainesosa ihonhoidossa
Riisin käyttö ihonhoidossa juontaa juurensa vuosituhansien taakse, ja se on säilyttänyt suosionsa ajan saatossa osana perinteistä hanbang ihonhoitoa sen monien iholle tarjoamien hyötyjen ansiosta.
Ginseng: Hanbang-ainesosa ihonhoidossa
Ginseng on noussut yhdeksi keskeisimmistä ainesosista perinteisessä korealaisessa Hanbang-ihonhoidossa. Lue miksi tämä tuhansia vuosia vanha juuri on erinomainen anti-age ainesosa sekä mahtava lisä ihonhoitorutiiniisi.
Mandariini: Hanbang-ainesosa ihonhoidossa
Tutustu mandariinin ainutlaatuisiin hyötyihin Hanbang -ihonhoidossa. Lue lisää mitä hyödyllisiä ominaisuuksilla mandariinilla on ja miten voit hyödyntää sen potentiaalia omassa ihonhoitorutiinissasi.
Kaikki aurinkovoiteista ja isoimmat aurinkovoidemyytit
Mitä tarkoittaa merkintä PA korealaisissa aurinkovoiteissa? Tarvitseeko aurinkorasvaa käyttää jos iho ei pala auringossa tai ihonsävy on tumma? Löydä vastaukset kysymyksiisi aurinkovoiteen oikeaoppisesta käytöstä sekä murramme yleisimpiä aurinkovoiteisiin liittyviä myyttejä.
Korealaiset kasvonaamiot: Valitse oikea naamio ihotyyppisi mukaan
Lyhyt opas eri ihotyypeille sopivien korealaisien kasvonaamioiden valintaan sekä ohjeet kangasnaamion oikeaoppiseen käyttöön.
K-Beautyn salaisuudet: Miksi korealainen kosmetiikka on niin suosittua maailmanlaajuisesti?
Korealainen kosmetiikka on noussut maailmanlaajuiseksi ilmiöksi sen innovatiivisten tuotteiden ja tehokkaiden ainesosien ja koostumuksien ansiosta. Mutta miksi?
10 Korealaisen kosmetiikan tuotetta, joita kannattaa kokeilla vuonna 2024
Korealainen kosmetiikka on tunnettu innovatiivisista koostumuksista ja tehokkaista ainesosista, jotka tarjoavat monipuolisia ratkaisuja ihonhoitoon ja...
Vaurioitunut ihon suojakerros eli skin barrier - syyt, oireet ja hoito
Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää ihon suojamuurista: Vaurioituminen, oireet ja hoitoIhon suojakerroksen rooli ihon terveydelle...
Korealainen lasi-iho: opas hehkuvaan ihoon
Haluatko saada korealaisten tavoitteleman lasi-ihon (glass-skin), joka on lasimaisen kirkas, kuulas, hehkuva, terve ja tasainen? Lue lisää!
Fermentoitu ihonhoito
Tunnet fermentointia varmasti paremmin osana ruoka-aineiden valmistus- ja säilöntäprosessia, mutta tiesitkö että fermentoinnilla on erinomaisia hyötyjä myös osana ihonhoitoa?